6
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

UŽIVO: Zvezda povela golom sa penala (VIDEO)

Objavljeno: 10.09.16 u 19:19

Posle 12 minuta igre u utakmici 8. kola između Crvene zvzede i Bačke, domaća ekipa vodi golom Lukovića sa penala.

Poletanović je dodao loptu do Kange, koji je krenuo ka protivničkom golmanu, Đurić je stavio ruke na njega, a Gabonac iskoristio kontakt i pao.

Sudija je momentalno pokazao na belu tačku i dao žuti igraču Bačke.

Loptu na kreč je stavio Aleksandar Luković i postigao treći gol u sezoni.

(Izvor:youtube/Moja SporTV)

0
0

6 Komentara

  1. Razrađena šema. Ovo čovek nema potrebe da komantariše. Ekipa kokeza radoman terzić su udarne igle državnog mezimčeta. Da vas bar malo nije sramota. Na prvi dodir odma se pada. Ovo nigde nema samo u kokezinoj tkz SUPER LIGI. Ovo je ta terzićeva dominacija za naredne godine. ekipa za dominaciju kokeza radoman terzić i naravno vođa.!SMEŠNI STE BRE.?!

    0
    0
    Odgovori
  2. Konacno da se svira i penal za Zvevdu.Dista je bilo vise rusenja Zvezde.Zvezda je iznad svega nista nije bitno ,svi smo radosni konacno da zvezda ima posten tretman u ovoj drzavi konacno ima dovoljno narodnih para i penala.

    0
    0
    Odgovori
  3. Sram da vas bude! Kompletan FSS,cela sudijska organizacija mora napolje iz fudbala. Prvenstvo treba prekinuti. Ovo je nevidjena bruka. Samo Zvezdi ali samo , a cim neko dotakne njihovog igraca, makar onog koji simulira, a to je postao glavni tip akcije CZ, glavni nacin stizanja do gola, sve se priznaje, penal!!!! Ponavljam, iako pisem u ogorcenju, prvenstvo stvarno treba prekinuti. Ovaj Kanga je utripovao da treba cim udje u kazneni da padne na svaki kontakt! Po pravilu zakona moranja, mora biti penal, umesto zutog za simuliranje! Isti slucaj prema propisima fudbalske igre desio se i u NP , sto je izazvalo nevidjeni skandal.
    Uzas, covek donekle i moze da razume recidiv popularnosti jednog kluba i ne mozes ni sudije da uvek osudjujes za greske, ali oni ne smeju da izlaze na teren sa predumisljajem koji je vodjen svojim navijackim srcem . Ne, to ne moze i ne sme jer je to odmah konfrontacija sa pravilima igre s obzirom da za posledicu vodi ka nepostenom sviranju i stvaranja neravnopravnosti timova na terenu i klubova u prvenstvu.

    0
    0
    Odgovori
    • Izvini,koju dioptriju naocara nosis?Ako ovaj rvacki zahvat nije penal,ne znam sta je onda.Ocigledno si do sada pratio sportove poput atletike,plivanja,macevanje i sl.gde nema lopte.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter