5
Domaći fudbal

(FOTO: STARSPORT)

KVALIFIKACIJE ZA SP 2018: Marfijev zakon jači od Srbije (VIDEO)

Objavljeno: 05.09.16 u 22:49

Reprezentacija Srbije odigala je 2:2 sa Irskom na prvom kvalifikacionom meču za Svetsko prvenstvo koje će biti održano u Rusiji 2018. godine.

Irska je povela u 3. minutu, kada je Hendrik postigao gol uz pomoć Baneta Ivanovića. Rezultatom 1:0 otišlo se na odmor, da bi u drugom poluvremenu usledio preokret, prvo preko Kostića u 62, a potom i Dušana Tadića iz penala u 69. minutu. 

Andrija Pavlović je potom pogodio prečku, da bi potom usledio neobjašnjiv pad, za koji je kazna usledila u 81. minutu, kada je Deril Marfi nadskočio odbranu Srbije i zakucao loptu u mrežu Predraga Rajkovića.

Sledeći susret Srbija igra 6. oktobra protiv Moldavije.


(Youtube/Football Time)

0
0

5 Komentara

  1. Pa da, sad kukamo kako je Gudelj los ali cemo tu biti jaki kada se vrati Matic. Kada je tu Matic napadamo njega…i tako u krug. Nema ni Kolarova, ali i kad zaigra bice bolje da nije ni igrao. Pljujemo na prvu loptu, daleko da je bilo sve dobro, odbrana suplja na skoku, par igraca se nije culo maltene 90 minuta, ali stvarno se previse pise po ovom netu i menjaju misljenja tokom noci. Nerealnih komentara ima previse, od onih da treba ubaciti orlice (Rajkovic je bio najbolji golman na tom turniru ali se videlo da jos uvek nije dorastao za prvog golmana, barem ne do sledecih kvalifikacija), do pljuvanja iskusnih igraca jer se od njih ocekuje da rese svaku utakmicu.

    0
    0
    Odgovori
  2. Muslin opako gresi sa trojicom odpozadi i jednim cforom. To je da te bog sacuva taktika. Srpski fudbaleri inace igraju kao babe i taman daj trojicu da spavaju u 70 posto meca. A ovih sest u sredini bi trebali da obezbede posed….statistika ga je demantovala. Produkcija sansi vrlo slaba a sa distance nemas igraca koji moze postici gol .Usamljeni cfor sluzi samo kao potencijalna pretnja ali dvojica su dovoljna da ga nasi igraci ni slucajno ne mogu pogoditi. Muslin je video igru nasih mladih u /Vicenci i neka nadje starije kopije istih. I istu taktiku. On je glavni krivac za slab rezultat. Dva beka postavljena iz taktickih raloga u srednji red ,radi prebacivanja pritiska visoko, nisu uradili nista posebno, narocito u napadu jer za to su naturscici .Pa je bilo bolje ubaciti brzog Lazara Markovica koji bi sigurno koji put potegao..i utekao vulgaris .. Muslin napolje! Eto, to je zakljucak. A golmana Stojkovica je zrtvovao zbog delijskih gvn-a,neka mu sluzi na cast. Stojke ne prima bizar golove na velikim mecevima. Rajkova pracakanja kod ispracaja lopti u mrezu samo zabe mogu sa simpatijama gledati. Bruka. Pozdravimo se odmah sa Rusijom. Ovaj remi znaci8 da najmanje remi moramo igrati u Dablinu ,plus da moramo pobediti makar jednu ili u Becu ili u Kardifu,ako ne obe. A sve to da bili prvi u grupi. Na samo, kraju ,oko sastava tima. Pored takticke gluposti trener je napravio i najmanje dve, vrlo moguce i tri gluposti. Prva L.Milivojevic. Kome je taj momak igrac za nacionalni tim? Gde je briljantni defanzivac Ljuba Fejsa? Uzasna greska Muslina zaslepljenog krestavom crveno belom zabludom. A gde mu je Bambi koji jedini ume dati gol sa distance ,pa i centrirati, zaobici igraca, unot eti paniku….?!! Opet:MUSLIN NAPOLJE,OSTAVKA ODMAH!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Nemas ti pojma o fudbalu,zemljace.Rajkovic ti je kriv za golove?Kod prvog gola je ono drvo Mitrovic promasio citavu loptu,umesto da je izbaci daleko u polje a Ivanovic skrenuo u gol a kod drugog je Gudelj ostavio samog igraca na 5 metara i ko ce to da odbrani.Stojkovic je primao i vise nego smesne golove,pogotovo iz velikih daljina a skidao zicere,pogotovo 1 na 1 kad mu izadju ali njegovo je proslo,treba pustiti ovog mladog momka,koji je najbolji na svetu u svojoj generaciji,samo mu isterati bubice iz glave da ne dribla jer ce ga skupo kostati,kao i reprezentaciju.Vidi se da si ostrascen franjevac,koji voli da komentarise materiju u koju se ne razume.Luka Milivojevic je bio posle Kostica i Tadica nas najbolji igrac,ako te neko pita a Fejsa ne bi imao mesta ni na klupi,kolki je kvalitet.Kad istekne kazna Maticu,najbolje da on sam igra na toj poziciji ali ako nekad treba dvojica,to je samo Milivojevic.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter