1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVI PROBLEM: Trojici zvezdinih bekova ističu ugovori…

Objavljeno: 04.09.16 u 10:14

Mada to zvuči kao mogući problem, navijači Zvezde mogu da odahnu, jer uprava tog kluba ima rešenje.

ZVEZDA NA ZLATIBORU: Prvi trening i rođendansko slavlje (VIDEO)

I pored toga što trojici odbrambenih igrača ističu ugovori šampion Srbije će zadržati barem dvojicu.

Crvena zvezda je spremila nove ugovore za svoje bekove Marka Petkovića i Mihaila Ristića.

Nekadašnji kapiten mlade reprezentacije nije uspeo da ovog leta realizuje transfer u inostranstvo, a pošto mu ugovor ističe idućeg, plan kluba je da potpiše novi, kako se ne bi došlo u situaciju da ode bez obeštećenja.

Sportski žurnal piše da je pred Petkovićem borba za mesto u prvom timu u nastavku sezone, ali ne isključuje ni mogućnost odlaska sa Marakane u decembru.

Još jedan igrač sa kojim se planira produženje saradnje je Mihailo Ristić. Njemu aktuelni ugovor ističe 2017, a kako Zvezda u njemu vidi veliku perspektivu, pa čak i budućeg kapitena, paraf je u ovom slučaju obavezan.

NIJE KRAJ: Vijeira napušta Zvezdu?

Generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić nedavno je otkrio kako za Risitića već postoji ponuda jednog kluba od 2.000.000 evra plus 20 odsto od narednog transfrera, ali da se mogućnost prodaje nije ni razmatrala.

Zanimljiv je podatak da ugovor narednog leta ističe još jednom beku – Milošu Cvetkoviću(njegov status još nije razrešen, novi ugovor ili odlazak), te da samo sveže pristigli Stefan Milošević (Spartak Subotica) ima čvrtu saradnju sa srpskim šampionom. 

0
0

1 Komentara

  1. Cvetkovica i Petkovica pustajte odmah,jos zimus,bez ikakvih novih ugovora jer na njih nece moci da se zaradi.Ako stvarno neko nudi za Ristica toliko novca,prodajte i njega,jer on ni sam ne zna koje mesto mu odgovara.Dovesti prave bekove i dva dobra stopera ali do kraja sezone forsirati mlade Stojanovica i Micela jer od njih ce moci nesto da se zaradi,za razliku od Lukovica,Fibela ili Rendulica.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter