2
Domaći fudbal

BARD ŽIVADINOVIĆ: Igrači jedva čekaju da izađu sa starletama, a ove posle pišu memoare! (VIDEO)

Objavljeno: 04.09.16 u 09:34

Bivši selektor Jugoslavije, Milan Živadinović, još jednom je prevazišao sebe. On je jednom vrlo zanimljivom rečenicom opisao stanje u srpskom reprezentativnom fudbalu.

– Igračima treba otvoriti glavu, ne džepove, oni su već puni. Ja bih rekao igračima da ako hoće da ostanu upamćeni obraduju narod koji zarađuuje 200 maraka! Oni kao da ovde dođu turistički i jedva čekaju da se utakmica završi, pa da idu da se provode sa starletama, a onda one pišu memoare kako su se i s kim zabavljale, rekao je popularni Živa.

On je još dodao da su taktike „6-4-1-8-9-0-5“ glupost, da postoji samo odbrana i napad i faktor iznenađenja. On insistira da je bitna disciplina, ali da je najneophodnije dati gol.

Pozvao je i navijače da „ne zvižde posle 15 minuta, već da podrže igrače, kojima je podstrek potreban“.

 

 

Bard fudbala Milan Živadinović o situaciji u našem fudbalu !

A video posted by HOTSPORT.RS (@_hotsport) on

0
0

2 Komentara

  1. Epa dr terzić je izgleda.? SVETA KRAVA. O njemu idu samo pozitivne vesti. Čudno je da vas ne zanimaju izjave barda Žive i Ilije o dr terziću.!

    0
    0
    Odgovori
  2. ..A gde ja BARD-ovo javno izneto MISLJENJE o TERZICU I TRENUTNOM STANJU „STVARI“ U I OKO FKcz i terzicevom „poslovanju“..???!!! Dzoni, Ilija Petkovic, BARD Zivadinovic, DV, Bodiroga-LJUDI KOJI POGADJAJU PRAVO U-CENTARRRR, a ZASTO SPORTSKA SRBIJA DA CUTI, KADA J. TUZILASTVO I VSS VEC CUTE, ZATO SPORTISTI MORAJU PRVI DICI GLAS PROTIV KRIMINALACA U SPORTUUUU !!!…………………………………………………………..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter