0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

IRCI PUNI SAMOPOUZDANJA: Beograd je baš teško gostovanje, ali verujemo u sebe posle EP

Objavljeno: 03.09.16 u 16:18

Fudbalski reprezentivac Republike Irske Sajrus Kristi rekao je danas da je veoma teško igrati u Beogradu protiv selekcije Srbije.

Međutim, njegov tim prema njegovim rečima utakmicu sa čeka meč sa velikom dozom samopouzdanja posle odličnog nastupa na Evropskom prvenstvu u Francuskoj.

– Totalno smo fokusirani na Srbiju i svesni smo značaja tog meča. Očekuje nas velika utakmica, neophodna je maksimalna koncentacija od prvog minuta i samo tako možemo uspešno da startujemo. Znamo da je teško gostovanje u Beogradu, ali idemo samouvereni posle odličnog Evropskog prvenstva – rekao je Kristi, a prenosi Skaj Sport.

Desni bek engleskog drugoligaša Derbija najverovatnije krenuće od prvog minuta, pošto Šejmus Kolman nije odigrao nijedan meč ove sezone za Everton zbog povrede zgloba.

– Selektor ima poverenje i na meni je da sačekam šansu. Svestan sam da je Kolman ispred mene, fantastičan je igrač, a najvažnije mi je da budem u užem izboru – kazao je Kristi.

Utakmica između Srbije i Republike Irske igra se u ponedeljak od 20.45 sati na stadionu Rajko Mitić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter