3
Domaći fudbal

ZVEZDA U FINIŠU PRELAZNOG ROKA: Ko odlazi, ko ostaje?

Objavljeno: 31.08.16 u 11:46

Danas je poslednji dan letnje fudbalske pijace, a mnoga uzuđenja su moguća i u ‘minut do 12’.

Aktuelni šampion Srbije, Crvena zvezda, odlučan je u nameri da kostur tima očuva, ali mogući si i odlasci.

Kako trenutno stvari stoje, najbolji strelac „crveno-belih“ Ugo Vieira bi trebalo da ostane u timu barem još ove jeseni, iako su klubu voljni da ga prodaju ukoliko bi stigla odgovarajuće ponuda. To čak i nije isključeno da se desi u narednih 15ak dana s obzirom da u nekim „manjim“ ligama prelazni rok traje duže.

NE ODUSTAJE: Dinamo sada juri Zvezdin “biser”

S obzirom da ni ove sezone neće biti finansijskog priliva od evropskih takmičenja, uprava kluba je prinuđena da zarađuje isključivo na igračima. Zato postoji mogućnost i rastanka sa Mičelom Donaldom, mada ni u njegovom slučaju nema konkretne ponude, pa bi moglo da dođe i do produžetka saradnje s obzirom da ugovor ističe na kraju ove sezone.

Ipak, prvi koji bi mogli da krenu stopama Aleksandra Kataija su Slavoljub Srnić i Marko Petković za koje postoji interesovanje iz Francuske, odnosno Belgije.

PRONAŠAO NOVI KLUB: Ljubimac Delija blizu prelaska u Tursku?

Što se tiče slučaja Kahriman, on će ostati u Zvezdi ukoliko ne stigne ponuda za njega. Ipak, utisak je da bi mladom čuvaru mreže ipak bolje bilo da promeni sredinu, jer će mesto prvog golmana najvrovatnije pripasti Manojloviću.

0
0

3 Komentara

  1. Kataija prodati za 5 miliona Lesteru i to je kraj. Ostatak tima uigravati za kvalifikacije i Ligu šampiona sledeće godine.

    0
    0
    Odgovori
  2. Čitava huka buka oko talenata koji se osramotiše u dva evropska takmičenja za kratak period,zajedno sa trenerom, svi zajedno vrh je i milionče da zvezdana zaradi na njima,e sad ako zaradi i više to u šali reći, kuća časti,hehe , pa realno ljudi, šta su evropi pa i pokazali da zvezda zaradi na njima, pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
  3. На Wikipediji у највеће пише да је Катаи нови играч Лестера. Носиће број 10 на дресу.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter