8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POZNATA KAZNA: FSS nemilosrdan prema Sikimiću (VIDEO)

Objavljeno: 31.08.16 u 16:27

Na sajtu Fudbalskog saveza Srbije saopšteno je kolika pauza čeka Predraga Sikimića.

Zbog grubog starta koji je golmana Novog Pazara Mladena Živkovića poslao u bolnicu, Predrag Sikimić dobio je tromesečnu zabranu igranja.

To znači da će Crvena zvezda na robusnog napadača najverovatnije moći da računa tek od decembra, i od susreta 19. kola protiv ekipe Voždovca.

(Youtube/Sport Nation)

Podsećamo, nakon ovog starta, izbili su neredi na tribinama, pa je usledio prekid od skoro 20 minuta.

0
0

8 Komentara

  1. Ljudi jel znate vi koja je lopuza taj Zarko Stevanovic? Pa taj je kada su bili izbori u FS. Kragujevca slao svoje emisare uklubove i predstavnicima istih za glas nudio od sto do trista hiljada dinara inace je sudija opstinskog suda u Kragujevcu.

    0
    0
    Odgovori
  2. Zvezdi preostaje samo da ga proda negde u inostranstvu jer ionako na tom mestu ima Orlandica,koji je se raspucao i treba mu samo kontinuitet igara.Naravno,ako ostane Hugo,on ce opet prebaciti kvotu od 20 golova.

    0
    0
    Odgovori
  3. Sramota….ispada da je Sikimic namerno povredio golmana NPazara, a jasno je da namere nije bilo i ovim potezom disciplinskih organa se samo postice na dalju mrznju

    0
    0
    Odgovori
    • Slazem se sa tobom ali da to pravilo vazi uvek i za sve igrace.Ako uporedimo ovaj nenamerni start Sikimica i onaj start za zatvor Milenkovica iz partizana,kad je onesposobio Bojica iz Cukarickog na minimum 8 meseci jer mu je iskidao ligamente kolena i kazne koje su dobili,onda je sramota.Milenkovic je dobio dve utakmice neigranja za onakvu brutalnost a Sikimic tri meseca za nenameran start,fakticki za neopreznost.U prilog tome je i crveni karton tek nakon 3 minuta,kad je sudija video lice golmanu a inace mu niko ne bi dao ni zuti karton da nije bilo posledice.

      0
      0
      Odgovori
  4. Stvarno je presedan i neverovatna glupost ova kazna Sikimicu, 100% sam ubedjen da Zivkovica nije povredio namerno niti da je postojala nikakva namera da ga povredi, jednostavno je Sikimic pre stigao do lopte i pokusao je da ga preskoci ali ga je ipak dokacio

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter