0
Evropske lige

ČELSI STVARA STRAŠAN TIM: Vratio se ‘pomoćnik Bob’

Objavljeno: 31.08.16 u 19:32

Novi menadžer ‘plavaca’ Antonio Konte stvara izuzetno respektabilan tim za sezonu koja je po njega i klub počela izuzetno dobro.

Antonio Konte poznat je kao trener koji voli da eksperimentiše i rotira igrače, pa i menja formaciju. U tome ćemu u velikoj meri pomoći povratak na Stamford bridž Davida Luiza, fudbalera koji može da igra na više mesta u timu, štoperu, zadnjem veznom…

Još je zanimljivije da se Luiz vraća u transferu vrednom 40.000.000 evra, što je za 10 miliona manje od cifre za koju su ga prodali PSŽ-u pre dve sezone.

David Luiz je jednom prilikom istakao da je odlaskom Ibrahimovića pariski klub ostao bez šansi da se bori za osvajanje Lige šampiona.

Istina, neće je imati ni u Čelsiju, još će se i boriti protiv Ibrahimovića, koji je potpisao za Murinjov Mančester junajted, ali će sarađivati sa Konteom, koji je poznat po tome da izraziro voli da radi sa defanzivcima.

Pored Brazilca u tim je stigao i Španac Markos Alonso. Za doskorašnjeg fudbalera Fiorentine, Čelsi je platio čak 23.000.000 evra, a kako je i on ofanzivni levi bek, uklopiće se u stil igre Antonija Kontea.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter