5
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

PRIČA SE O ODLASCIMA: A, Zvezda bi u pet do 12 mogla da dobije ubojito pojačanje

Objavljeno: 29.08.16 u 23:55

Danima se u Zvezdi govori o mogućim odlascima igrača, dok o mogućim pojačanjima nije bilo ni reči, ipak jedno čeka pred vratima.

Oldazi Aleksandar Katai. Gde? Još uvek se ne zna. Bio je na korak do Selte, raspituje se Atalanata, a najkonkretnija je Lokomotiva iz Moskve. Govori se i o raskidu saradnje sa Pablom Moučeom, ali i odlasku jednog napadača. Reč je o Hugu Vijeiri o čijem odlasku je HotSport već pisao. Za Portugalca su se navodno pojavile ponude Olimpijakosa i Sportinga iz Lisabona, koji bi mogao da ostane bez Slimanija.

NE DA ZVEZDA: Odbijena ponuda Selte, evo i zbog čega…

Vujaklija

Sve to pred vratima Crvene zvezde čeka Srđan Vujaklija. On se pominje kao već završena priča ako Vijeira napusti stadion „Rajko Mitić“. Ako se zna da Portugalca nije bilo u timu protiv Novog Pazara, onda je jasno da je popularni „Violina“ blizu našeg najvećeg stadiona. Vremena za odluku nema mnogo, prelazni rok ističe za dva dana…

NAPUSTIO MARAKANU: Lalatović iz Zvezde doveo napadača (FOTO)

0
0

5 Komentara

    • Mi smo skromni, mi ne dovodimo „bombe“ kao vi sa pasnjaka… A cini mi se baba Drinka da si ti niza klasa od coveka…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter