8
Domaći fudbal

NOVI POTRES U HUMSKOJ: Legenda crno-belih napustila Partizan?

Objavljeno: 29.08.16 u 11:04

Ukoliko su pisanja beogradskih medija tačna, Partizan će u budućnosti biti bez pomoći Vlade Divca.

Bivši košarkaš Partizana, legenda reprezentacije i jedan od najboljih Evropljana koji su igrali u NBA ligi je, prema pisanju Informera, podneo neopozivu ostavku na mesto delegata u skupštini FK Partizan.

Divac je odluku dostavio pisanim putem odmah po povratku sa Olimpijskih igara.

Umesto njega, na mesto delegata došao je Vladimir Grković.

Divac je takođe odlazeći predsednik Olimpijskog komiteta Srbije, što praktično znači da želi da se maksimalno posveti obavezama u NBA ligi, gde je jedan od vodećih ljudi u sportskom sektoru Sakramento Kingsa.

PRVI PORAZ PARTIZANA: Debitovao Birčević vrlo dobrom partijom

0
0

8 Komentara

  1. Pa ovo nije potres kako vi novinari **naduvavate** već olakšavajuća i odlična vest i okolnost za Partizan, jer ne može neko ko nije tu u Srbiji da rukovodi i bude u klubu, a pri tom domaći izdajnik koji je potpisao paire za prijem lažne države Kosovo u MOK i još pritom SOROŠEV plaćenik.

    0
    0
    Odgovori
  2. Sem što je kao predsednik Olimpijskog komiteta Srbije *aminovao* prijem lažne države Kosovo u MOK i što je bio Sorošev plaćenik, koje**vajde je ** je Srbija imala od njega kao funkcionera sa uticajem. Trebalo je odavno njega **najuriti** —domaći izdajnik je to**

    0
    0
    Odgovori
  3. Ko je od Dovca imao koristi taj moze stvarno da kaze kako je jedinstven civek na svetu….Sem igrackih kvaliteta, Divac ne poseduje niti jedan drugi kvalitet, tako da i ovaj odlazak ‘delegata’ zaista moE samo dobro da dodje Partizanu

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter