3
Evropske lige

(FOTO: STARSPORT)

NE IDE SAMO RADOVIĆ: Još jedan igrač ‘čekira’ avionsku kartu?

Objavljeno: 29.08.16 u 19:49

Partizan bi u narednih par dana mogao da ostane bez dva veoma važna i iskusna igrača, čeka se samo potvrda.

Miroslav Radović je na putu ka Varšavi. Iskusni vezista i krilni napadač nije jedini koji bi mogao da napusti Humsku do 1. septembra. Na listi želja inostranih klubova nalazi se Valeri Božinov.

Kako prenosi MocartSport, za iskusnog bugarskog napadača postoje ponude iz Turske i Grčke. Valeri Božinov se nalazi u sjajnoj formi i od kada se preselio sa klupe na teren postigao je četiri gola. To mu je podiglo cenu, a javili su se i prvi zainteresovani timovi. Pretpostavlja se da će Partizan prihvatiti ponudu i pustiti Bugarina da ode za dobro obeštećenje, jer u timu ima tri napadača Nikolu Đurđića, Uroša Đurđevića i Dušana Vlahovića.

0
0

3 Komentara

  1. ma pustiti radovica, ima tu igraca po meni koji vise pruzaju, sasvim dostojne zamene ………. valeri odlican ali neka ide, treba napraviti malo mesta za vlahovica ………. steta sto neide djurdjic a ne valeri ali sta je tu je …………… treba dati vecu minutazu marjanovicu, djurickovicu, pa i kosovicu koji je sve bolje poceo igrati i odjednom ga skartirali, pa milan radin, extra igrac isto ……….. otarasiti se jos alena stevanovica i polako uigravati tim ………… a ko zna mozda i djurdjic proradi

    0
    0
    Odgovori
  2. I tako svaku sezonu na kraju prelaznog roka sns bagra rasproda sve sto valja a ne dovede nikoga.Ne znam sta je sa ovim Nikolicem da li je poludeo kad mu po drugi put u smiraj prelazog roka prodaju najboljeg igraca,a vrlo dobro zna da mu nece dovesti adekvatnu zamenu.

    0
    0
    Odgovori
  3. Pa ovi u partizanu nisu normalni.ako su sklopili tim za ovu sezonu.i kad su poceli nekako i da igraju sad ce da prodaju najbolje igrace.sta su dovodili radovica.a sada ga lako pustaju.bolje da prodaju one igrace koji nisu igrali.ili mozda iliev sprema neku bombu za kraj.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter