9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PREKID U PAZARU: Brutalan start Sikimića izazvao nerede na tribinama, Zvezda sa desetoricom (VIDEO)

Objavljeno: 28.08.16 u 18:28

Opšti haos, meč trenutno prekinut!

Nakon što je Predrag Sikimić neopreznim startom povredio golmana Novog Pazara Živkovića, fudbaler Crvene zvezde je dobio direktan crveni karton.

(Youtube/Sport Nation)

Još je nepoznato kada će meč biti nastavljen.

0
0

9 Komentara

  1. Golman mu je blokirao loptu na kojoj je bila stajna noga, mogao ga je izbeci jedino da poleti. Nemojte biti zli ovde nije bilo namere

    0
    0
    Odgovori
  2. Dok je nama u upravi sedeo Radovanovic i Dzomba bili smo sest puta prvi i plus smo uspeli da raketiramo zvezdase i pri tom nekog i ubijemo.Sta smo samo balija imali u ekipi, Fahrudin, Bajro, Admir, Dzevad, Fadilj, Jusuf, Resad itd. Zao mi je nase brace iz Sandzaka braco grobari. Jel se secate kad god su igrali sa nama imali su fer sudjenje.

    0
    0
    Odgovori
  3. Golman se preskace u ovakvim situacijama. Ovog treba izbaciti iz fudbala. Ako nije namerno onda nema odgovarajucu koordinaciju s mozgom, posto ne moze da proceni da ne moze stici ovu loptu. Pod hitno na lekarski pregled glave ako je slucajno, ili namerno. Ovaj covek je lud.

    0
    0
    Odgovori
  4. Ovo je za zatvor, em nije prvi stigo do lopte em nije teo nogu da skloni nego je ocigledno isao sa namerom da coveku izbije oko, a sto se tice penala SRAMOTA

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter