0
Evropske lige

SRAMNO: Potez Aguera zapalio društvene mreže, traži se kazna i odsustvo iz mančesterskog derbija (VIDEO)

Objavljeno: 28.08.16 u 21:01

Današnji meč između Mančester sitija i Vest Hema doneo je pobedu ‘građanima’, ali i potencijalno oduzeo najboljeg igrača Serhija Aguera na duži period.

Argentinski napadač Serhio Aguero u nekoliko navrata tokom premijerligaške karijere pokazivao je svoj vreli južnoamerički temperament, ali ‘stidljivo’, tako da se nije toliko isticao pre, recimo, Luisa Suareza, pre par sezona.

Međutim, sada bi mogao da plati za svoj eksces koji nije mali, i to retroaktivno.

Na današnjem meču protiv Vest Hema, Aguero je u duelu sa Vinstonom Ridom potegao lakat sa jasnom namerom da ga udari, što mu nije, srećom, pošlo za rukom, a kako sudija to nije video, iako je bio blizu, sve je prošlo bez posledica.

(Izvor: youtube / Fifalivetv!)

Međutim, još tokom meča društvene mreže su se usijale zbog protesta i potražnje za suspenzijom za Aguera, što će se najverovatnije i desiti, pa će najbolji fudbaler ‘građana’ propustiti mančesterski derbi protiv Junajteda, što će biti veliki hendikep za tim Pepa Gvardiole.

Od svih tvitova i poruka, ‘pobedio’ je jedan video sa konferencije Žoze Murinja, sadašnjeg menadžera Mančester junajteda, kao komentar na pitanje o suspenziji Argentincu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter