11
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HAOS PREKINUO SUSRET: Da li je Partizan oštećen? Marko Nikolić isključen! (VIDEO) (ANKETA)

Objavljeno: 27.08.16 u 19:47

Meč u Humskoj prekinut je na nekoliko minuta, nakon što sudija Novak Simović nije dosudio jedanaesterac za crno-bele.

U 32. minutu Valeri Božinov je ostavio jednu loptu Brazilcu Leonardu, koji je ušao u kazneni prostor, nakon čega je usledio start fudbalera Rada.

Kako sudija Simović nije dosudio jedanaesterac, fudbaleri crno-belih su pojurili za sudijom, dok je u kritikama prednjačio trener Marko Nikolić, zbog čega je isključen.

(Youtube/Sport Nation)

Da li je bio jedanaesterac?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
0
0

11 Komentara

  1. Potpuno ista situacija kao u derbiju. Ako sudijska komisija kaže da je bio penal (a za derbi su rekli da nije), onda je jasno šta se dešava. Ne opravdavam naše loše igre, ali ovo je 3. – 4. „sumnjiva“ situacija na našu štetu

    0
    0
    Odgovori
  2. sad samo fali da se nakaci koji komentar od delija, zvezdasa, njihova misljenja i komentari, neka brinu za zvezdicu koja sutra lako moze da izgubi od novog pazara, sve je moguce pa i to, neka bude tako, sta fali,neka se raduju i navijaci novog pazara sutra,pobedom svog tima,pozdrav, bravo crno beli moglo je i bolje,pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
  3. Kontakt u igri je dozvoljen, ali ne svaki, što zavisi od namere igrača. Ovo je čist penal, jer je igrač ušao u telo igrača a da nije ni pokušao da ide na loptu. U drugom poluvremenu je isti potez izgrača sudija sankcionisao sviranjem faula na sredini terena. Sudije greše, nekad i bez namere, ali u svakoj utakmici je Partizan oštećen, da li je to više slučajno?

    0
    0
    Odgovori
    • objektivnost vam bas nije jaca strana. kako se decko povukao kad je ispruzio i nogu i ruku prema putanji igraca partizana. mozda ja ne shvatam dobro sta znaci povukao se.

      0
      0
      Odgovori
      • Ti ocigledno ne shvatas pravila fudbalske igre.Igrac Rada je krenuo nogom i povukao je,prakticno je stao a brazilac mu se bacio i to bocno ili ledjima,toliko teatralno da mu ni rodjeni otac ne bi dosudio penal.

        0
        0
        Odgovori
    • Da , a Saranov je sa slepim crevom sapleo igraca Radnickog . Cigani , ne se..te vise .Leonardo je prosao igraca , zbog cega bi pao . Decko ima izgradjen sut , i iz te pozicije bi sigurno dobro sutirao . Malo realnosti nije na odmet . A sto se tice Nikolica , njegovo skakanje kod 2 -0 je cista budalastina .

      0
      0
      Odgovori
  4. Gospodo novinari, u fudbalu je kontakt dozvoljen. Nemojte lupati gluposti molim vas… Prelistajte pravila sporta o kome izveštavate pa tek onda pišite. A pošto ste u takvoj prilici mogli bi i neki tekst o tome da napišete pa da malo obrazujete široke narodne mase koje ne znaju pravila, umesto tih bombastičnih naslova pa da i bude neke koristi od vas…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter