4
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

SPEKTAKULARNO: Grmljavina „delija“ fascinirala igrače i trenera Sasuola (VIDEO)

Objavljeno: 26.08.16 u 00:05

Zvezda je ispala iz Evrope i razočarala svoje navijače, ali navijači svojim navijanjem nisu razočarali.

Zapravo, fascinirali su one koji na navijanje „delija“ nisu navikli.

VRCAVE “DELIJE”: Poslale standardnu poruku UEFA, ali na malo drugačiji način (FOTO)

Tako je trener gostujućeg kluba dok je davao izjavu televiziji Arena, ostao gotovo bez tekstva, dok su iza njega grmele „delije“.

(Izvor:youtube/Sport Nation)

Na konferenciji za novinare on je to posebno i stakao, da Zvezda ima fenomenalne igrače.

Zanimljivo je da su se čak i igrači Sasuola zadržali kod severa da bi odgledali Zvezdine navijače. Očigledno da tako nečega u Italiji nema. Kako su posmatrali „žurku Delija“ pogledajte OVDE.

 

 

0
0

4 Komentara

  1. Ja sam navijač zvezde ali je ovo bila *grmljavina plaćenika*, a mi pravi navijači smo ostali kod kuće jer smo znali da sa onakvom igrom u Italiji, i sa taktikom smešnoga grofa od mojkovca nemamo šta da tražimo protiv italijana, žao mi je što smo ispali jer smo imali šansu ali pogrešne procene oko pojačanja, zajedno sa taktikom su nas odvele u propast, samo u zadnjih mesec dana ne čujem dr. Terzu Obmanu da se javi izgleda da se miš zavukao u mišju rupu i čeka da klisne.

    0
    0
    Odgovori
    • e neko pametan da kaže bravo delijo ovi na jugu i severu su ti koji ubiru pare od klubova gde klubovi sa njihovim kvazi navijanjem i divljastvom svake godine kazne preko milione erva a da nekažem svaki mesec po par desetina hiljada evra ucjena.

      0
      0
      Odgovori
    • uvek sam tvrdio da ima pravih i postenih navijaca (sportista i funkcionera) zvezde i onih drugih sto za pare ili neki drugi interes kao i u partizanu navijaju (sportista i funkcionerra) za sebe i one koji ih placaju … mozda je ovo momenat otreznjenja da se posteni i dobronamerni navijaci ujedine … za rad sporta i prosperiteta … protiv onih sto mrznju i podelu posejase … da bi svoje interese i PROFIT – BENEFIT svake vrste ostvarili … SPEKTUKALARNO: … sta je tz spektakularno … ?! JAD i BEDA …

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter