3
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

KRAJ ZVEZDINOG SNA: Remi u Beogradu nedovoljan za prolaz u Evropu (VIDEO)

Objavljeno: 25.08.16 u 22:29

Fudbaleri Crvene zvezde nisu uspeli da nadoknade zaostaka od tri gola iz prvog meča duela sa Sasuolom, pa će italijanski predstavnik igrati u Evropi.

U revanšu u Beoradu Zvezda nije razočarala, ali ni oduševila. Na kraju 1:1, ali je ponovo Sasuolo propustio dosta prilika.

Matri je imao bar četiri stopostotne prilike u svom debiju za novi klub, ali na sreću po Zvezdu nije bio precizan.

Sasuolo će prvi put u istoriji igrati u evropskim takmičenjima.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]Crvena zvzeda – Sasuolo 1:1 (ukupno 1:4)
(Katai 54 – Bernardi 28)[/stextbox]

Najbolju šansu na početku meča imao je Sasuolo. U 13. minutu Matri je pobegao odbrani Zvezde izbio sam ispred Kahrimana, šutirao sa ivice šesnaesterca i na sreću pogodio stativu.

Odmah zatim Zvezda je oštećena, jer Vijeira nije bio u ofsajdu, ali je napad srpskog kluba zaustavljen.

U dva minuta Zvezda je pripretila. Prvo su u 20. minutu tržaili penal posle situacije u kojoj je lopta igrača Sauola pogodila u ruku, a zatim je šutirao i Donald, ali je golman gostiju bio siguran.

U 25. minutu ponovo je Matri bio u velikoj prilici. Izbacio je Letaleka dvaput iz igre, ali je Kahriman na vreme zatvforio ugao i sprečio najgore.

Minut kasnije akcija sa leve strane, sa peterca je šutirao Politano, Kahriman je odbranio udarac koji je išao pod prečku.

U 28. minutu isplatila se upornost gostiju. Bernardi je dobio loptu u prazan prostor između Fibela i Le Taleka, malo ih „promešao“ i lako savladao Kahrimana.

HLADAN TUŠ: Sasuolo vodi na “Marakani” (VIDEO)

U 38. minutu dve šanse za Zvezdu, Mouče je izbio sam ispred golmana Sasuola, šutirao po zemlji, lopta se odbila do potpuno samog Vijeire, koji je loptu poslao na tribine.

U nastavku su ponovo igrači Sasuola imali dve fantastične šanse, ali je obe propustio Matri.

Posle sjajne akcije Vijeire i Kataija, najbolji strelac prošlogošišnjeg prvenstva prelepim udarcem levom nogom vratio je Zvezdu u igru. U tom momentu „crveno – belima“ je trebalo još „samo“ četiri gola.

GOOOOL! Katai levicom vratio Zvezdu u igru! (VIDEO)

 Na 10 minuta pre kraja Moučea je zamenio Babunski, ali nije uspeo da napravi bilo kakav ozbiljniji uticaj na igru svog tima.

(Izvor:youtube/GOAL365HD)

0
0

3 Komentara

  1. Odigrase nereseno jer je sve u prvoj utakmici reseno.
    Tolika pojacanja. Kataji majstor, vidi se hm nema sta.
    Od tolikih majstora ostade Zvezda praznih ruku,pocevsi
    od trenera do igraca. zalosno al istinito, pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
    • Pa i vi ste sanjali Evropu ali vas je nagradilo Zaglebje jos sredinom Jula.Toliko mnogo su vas nagradili,da i sad kupujete igrace,nakon mesec ipo dana i to ste trenutno doveli tek 12.pojacanje.Celavi pravi novi Rad na JNA,a poznato je da se Rad gotovo uvek nalazio u bezbednoj zoni na tabeli,oko sredine,tako ce i sada.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter