7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

IDE, ALI GDE: Aleksandar Katai dobio ponudu ozbiljnog kluba, ali se Zvezda nećka…

Objavljeno: 25.08.16 u 12:06

Crvena zvezda će se večeras najverovatnije oprostiti od Evrope, a kako bi se finansijski preživelo potrebno je prodati igrače za koje postoji interesovanje klubova iz inostranstva.

Selta je želea Aleksandra Kataija. Na kraju se odlučila za Piona Sista i Monira. Ipak, o srpskom reprezentativcu se raspituje novi velikan. Reč je o šampionu Belgije, ekipi Klub Briža.

Plavo-crni su spremni da izdvoje između dva i tri miliona evra, što za sada ne zadovoljava apetite uprave Crvene zvezde. Navodno, na stadionu „Rajko Mitić“ su svesni da je Evropa daleko i da bi se preživelo potrebno je novac zaraditi prodajom igrača, ali ne za „siću“. Zbog toga uprava kluba idalje vaga, a u korist joj ide to što Kataiju ugovor ističe tek 2018. godine, te ovo nije poslednji voz za prodaju.

LIGA EVROPE: Pobeda za častan oproštaj od Evrope (SASTAVI)

Sada ostaje da se vidi šta Aleksandar Katai ima da kaže, jer Klub Briž ove sezone igra u Ligi šampiona, što je šansa za Srbobranca da odmeri snage sa najboljim fudbalerima Evrope, kada to nije mogao sa Crvenom zvezdom.

VELIKA ZVEZDA: Potez crveno-belih za svaku pohvalu i poštovanje! (FOTO)

0
0

7 Komentara

  1. Bolje sada da ga prodaju i uzmu kakvu takvu pristojnu kintu, jer ako ispadnu iz Evrope, igranje samo u našoj Prmijer AV Kokeza ligi će mu smanjiti cenu, pa će mu cena padati i prodaćemo ga za siću

    0
    0
    Odgovori
    • BT . Karadzic – dacic liga bila bolja od lige iz grupe 5. Tisina . Sutra ces za dobra dela AV predlagati spomenik za zivota . Tvoji su propali i unistili patlidzan , nemoj da buses preletac . Rajko Mitic Zvezda zakon .

      0
      0
      Odgovori
    • Naravno da će ga morati prodati. Kad nema plasmana barem u LE na koji se računalo, klub ne može zatvoriti finansijku konstrukciju za ovu sezonu bez prodaje. Od prodaje Ibanjeza, Kataija i Vijere će se namaknuti preko potrebnih 6 miliona €. Ostale uigravati i spremati se za evrotakmičenja sledeće sezone. Ovim starim igračima ističu ugovori na leto i rešiti ih se (Supić, Luković, Anđelković, Sikimić), ne znam zašto ih je Grof uopšte i zadržao, ističu ugovori i Petkoviću, Cvetkoviću i Renduliću. Rešiti se i Kahrimana, a dovesti novog golmana, desnog beka, štopera, i centarfora. Eventualno još koji odlazak nadomestiti adekvatnom zamenom. Priključiti još po nekog mladog igrača prvom timu, bolje oni da se kale nego što grof skuplja „dedove“…

      0
      0
      Odgovori
    • Ma nemoj,smanjice mu cenu a on je ubedljivo najbolji igrac lige.Ako je raspali Brasanac placen 1,5 miliona,koji u sezoni postigne dva gola i ima jednu asistenciju,Katai ne bi trebalo ispod 5 miliona da ode nigde.Ovo ispod 3 je ponizavajuce i za klub i za njega.
      Ti,kao glodar,trebalo bi da znas da je Kokeza tek postavljen za predsednika FSS i nikako ne moze biti njegova liga,kao sto je bila Toletova 8 god.odakle ste vi izvukli maksimum.

      0
      0
      Odgovori
      • katai ce otici za maksimalno 3 miliona, i po meni ako neprihvatiti ovu ponudu ludi ste ………….. a sto se tice poredjenja sa brasancem i statistike, isto si tako mogao da ga poredis sa nekim golmanom. Pa katai igra iskljucivo napad, dok brasancu je glavni zadatak bio oduzimanje lopte i pokretanje napada, prenosenje lopte. Logicno je da ce katai imati bolju statistiku sto se tice golova i asistencija, dok ce brasanac imati vise oduzetih lopti, i vise kilometara pretrcanih ………….. ja nekazem da katai nije bolji od brasanca, realno katai medju 3 najbolja igraca u nasem prvenstvu, brasanac od kad se ozenio nepruza nikakve partije i ovih milion i po su ekstra za njega

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter