7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘GROF’ PONOVO MENJA: Protiv Sasuola sa potpuno novom odbranom, povratak zaboravljenog beka

Objavljeno: 24.08.16 u 10:11

U potrazi za dobitnom kombinacijom, Miodrag Božović spremio je za meč sa Sasuolom novu rotaciju u odbrani, ali i veznom redu.

Poraz od 3:0 u Ređo Emiliji gotovo da je ubio nade zvezdaša da Crvena zvezda ove sezone može o grupne faze Lige Evrope, što je i potvrdila mizerna poseta protiv Radnika u šestom kolu Superlige Srbije.

Međutim, pred revanš na stadionu ‘Rajko Mitić’, željena je makar pobeda, za povratak samopouzdanja.

Miodrag Božović kuburi sa lošom odbranom ove sezone, u prvom meču sa Sasuolom bila je katastrofalna, pa je i dalje prinuđen da menja. Tako će biti i ovog puta.

Izvesno je da će se na štopersko mesto vratiti Zoran Rendulić, pošto se eksperiment sa Le Talekom na toj poziciji pokazao kao totalni fijasko.

Pored Ristića na levom beku i drugog štopera Fibela, mesto u startnoj postavi posle dužeg vremena ponovo bi mogao da zauzme Marko Petković. Aleksandar Cvetković takođe nije zadovoljio, pa će najverovatnije izgubiti mesto u startnih 11.

Neće biti samo promena u odbrani, već će na klubu i kritikovani Pablo Mouče, zbog kog je došlo do sukoba novinara i Miodraga Božovića. Umesto njega, mesto će zauzeti Slavoljub Srnić. Suspendovanog Kangu će, izvesno je, menjati ponovo Marko Poletanović.

0
0

7 Komentara

  1. Samo neka skloni Ruiza iz tima i bice mnogo bolje.Steta sto je Plavsic povredjen,on bi mnogo znacio.Mouce je dobar igrac za razliku od Ruiza,koji ne bi trebalo da ima mesta ni na klupi,ali je u Italiji imao katastrofalan dan,kao i svi ostali.Rendula je bolji igrac od Fibela,sigurno i trebao bi mu pridruziti Adama Micela u tandemu stopera jer jedini ima brzinu od te zadnje linije.

    0
    0
    Odgovori
  2. taj rendulic je najjaci centralni bek u zvezdi, ali logicno kad primis previse golova treba nesto menjati ………….. e tu ispasta rendulic ni kriv ni duzan zbog one rupe fibela, logicno da nece bozovic izbaciti beka kojeg je on licno trazio, i koji prima mnogo vecu platu i reci tim potezom da je promsasio pojacanje …………… dok god fibel igra, a ostale bekove grof vrti nista se nemenja u odbrani ……………za nase prvenstvo i nebitno sto ce primiti koji go kad je ostatak tima dovoljno jak da postigne gol vise, ali za evropu videli ste i sami

    0
    0
    Odgovori
  3. Eeee sada je to prava stvar,ove promene ce doprineti realnom stanju,ako Sasuolo nije imao srece u prvom mecu,safa ce kurva da popije 6 kom koliko i zasluzuje.Gazi kurvuuuuu…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter