11
Domaći fudbal

LEK ZA NEEFIKASNOST: Šta kaže Đurđević na tu temu i o izboru Partizana, a ne Crvene zvezde…

Objavljeno: 22.08.16 u 13:55

Partizan je danas predstavio najnovije pojačanje, reč je o mladom reprezentativcu Srbije Urošu Đurđeviću.

Broj „32“ u buduće će biti rezervisan za Uroša Đurđevića. Mladi napadač bio je na pragu Crvene zvezde, ali će karijeru nastaviti u Partizanu. U Humkoj su vapili za dobrim napadačem, jer je klub u prethodnih mesec dana imao najviše problema sa realizacijom. Uroš Đurđević je srećan što će igrati u jednom od najboljih klubova na Balkanu i nada se golovima.

– Došao sam u jedan od najvećih klubova na Balkanu, znam šta me čeka i spreman sam na to. Golove ne mogu da obećam, ali da ću se truditi da ih postignem što više, to hoću – rekao je Đurđević.

BRUKA: Doneli klubu silne milione, a Partizan ih oterao!

Mladi reprezentativac je posle govorio o razlogu zbog kog je izabrao Partizan, a ne Crvenu zvezdu.

Marko Nikolić! Sa njim sa već sarađivao i znam kako radi i verujem da ću sa njim napredovati. To je dovoljan razlog.

ILIEV NAJAVIO ČISTKU: Eliminisati grupu igrača…

Đurđević je rođen u Beogradu 1994. godine, a tokom seniorske karijere igrao je za Rad (2011-2013), Vitese (2014/15) i Palermo (2015/16). Prošle sezone, Đurđević je odigrao 14 utakmica za Palermo i postigao dva gola. Njegovu adaptaciju na Seriju A u septembru je prekinula povreda ligamenata skočnog zgloba, zbog koje morao na višemesečnu pauzu.

0
0

11 Komentara

  1. Navijac sam C Zvezde ,ali malo ste pisali o Velikom Stefanu ,a opet tai Mitrovic koga Benitez drzi samo po Potrebi a dao 6 Golova za 6 Godina ,,

    0
    0
    Odgovori
  2. Da se razjasni i zna…da bi on igrao u CZ mora da bude trazen od iste a ovako nije trazen i nije mu nudjena saradnja pa se sve receno uzima kao novanrska insinuacija.Partizan je trazio nekog i taj neko je pristao.U Zvezdi ne bi bio ni 4 napadac pa samim tim jedino gde moze da igra je Partizan!

    0
    0
    Odgovori
  3. Jos jedan Mustafa i jos jedna ljudska nula.Obucavan u dresu svetinje da bi posle par godina prihvatio najomrazeniji dres na ovim prostorima i otisao kod njaveceg zla,mogu samo najvece pi.ke od ljudi,ako uopste mogu tako da se nazovu.Pi.am ti se na karijeru kad sa rasnog konja spadnes na magarca.

    0
    0
    Odgovori
  4. Dobrodosao, prihvatamo tvoje izvinjenje i duboko po-kajanje na ruznoj proslosti, pravilno si izabrao PUT SPASENJA i resenost na „promenu pola“, od crvene gey osobe do PRAVOG CESTITOG MUSKARCA-GROBARAAAA .!. XXAAXXAA .!. Jos samo Iliev, Vucela, Gmazura i ostatak sluga rezima i nazadnih trojanaca da ode i Svetinja se vraca na svoje prirodno PRVO mesto, kao sto i dolikuje JEDINOM Srpskom fk koji je igrao u Ligi Sampiona kao JEDINI predstavnik Nezavisne R. Srbijeee .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • naravno da mu oprastas,pa i sam si veci deo zivota proveo navijajuci za velikog sampiona sa Rajka Mitica!Uostalom,koji grobar nije????

      0
      0
      Odgovori
    • Samo mi reci magarce, ako si uopste pismen, sta pise na onom usatom peharu? Zvezda ne samo da je igrala, nego i osvojila KS…
      Domaci zadatak zauvek za tvoj klubic…I to neces moci da smuljas, pa da ze zaboravi, ugravirano je duboko u pehar RED STAR BELGRADE, kao i u tvoju praznu glavu…

      0
      0
      Odgovori
  5. Dobrodosao, prihvatamo tvoje izvinjenje i duboko po-kajanje na ruznoj proslosti, pravilno si izabrao PUT SPASENJA i resenost na „promenu pola“, od crvene gey osobe do PRAVOG CESTITOG MUSKARCA-GROBARAAAA .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • O, glodare, debilu, trebalo ti je tri dana da se oporavis od jos jednog fantasticnog rezultata…Da te cujemo malo o fenjerasu, zakacio si se za zvezdu, a ima desetak klubova izmedju na tabeli.:

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter