2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS: Zvezda ‘zacelila’ evropske rane, dva gola Orlandića (VIDEO)

Objavljeno: 21.08.16 u 19:50

Posle teškog poraza od Sasuola u Ligi Evrope, Crvena zvezda je u domaćem prvenstvu razbila Radnik iz Surdulice 5:0 (2:0).

Evropske rane su zalečene četvorkom protiv Radnika. Miodrag Božović je odlučio da na ovom meču veliki broj prvotimaca odmori i šansu da nekim na koje se možda i nije računalo, a najveću zahvalnost pokazao mu je Orlandić sa dva postignuta gola. Crnogorac je bez premca bio junak utakmice u kojoj su crveno-beli stigli do pete vezane pobede.

Moglo je sve da počne naopako po crveno-bele. Već u 3. minutu Kjereme se našao sam pred golom Crvene zvezde, šutirao je sa nekih sedam metara, ali je uz pomoć Petkovića, Kahriman ukrotio loptu. Zvezda je uzvratila u 11. minutu, ali je pokušaj Srnića zaustavio Čančarević. Katai je u 34. minutu pokušao da centrira, ali mu je lopta prešla preko noge i udarila u prečku. Samo minut kasnije crveno-beli su poveli. Petković je dobio loptu na desnom boku u kaznenom prostoru, pokušao je da centrira, ali je Radović, defanzivac Radnika, igrao rukom i sudija Vasiće je pokazao na penal. Siguran izvođač bio je kapiten Luković. Samo pet minuta kasnije bilo je 2:0, Katai je uposlio Anđelkovića, ovaj loptu ubacio u peterac, a Orlandiću nije bilo teško da postigne gol i dokaže da je zaslužio šansu. Sa dva gola prednosti Crvena zvezda je otišla na odmor.

(Izvor: YouTube/Sport Nation)

Drugo poluvreme je bilo slično prvom. Čak i dosadnije. Crvena zvezda i Radnik do 74. minuta nisu stvorili šansu, a onda je usledio novi blickrig Crvene zvezde. Prvo je Orlandić izbeogao ofsajd zamku, šutirao je ali je Čančarević bio na mestu, lopta se odbila do Srnića i spasa nije bilo. Samo četiri minuta kasnije tim Miodraga Božovića je još jednom „poentirao“. Ristić je spojio Kangu sa golom, ovaj je bio nesebičan, a Orlandić postigao drugi gol. Do kraja utakmice Crvena zvezda je postigla još jedan gol. Srnić je probio po levom boku, loptu je ubacio u peterac, a Sikimić je loptu zakucao u gol – 5:0. Na kraju najubedljivija pobeda crveno-belih ove sezone.

(Izvor: YouTube/MojaSportTV)

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

CRVENA ZVEZDA – RADNIK 5:0 (2:0)
/Luković 36, Orlandić 41, 78, Srnić 74, Sikimić 88/

CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Kahriman – Petković, Rendulić, Luković, Anđelković – Le Talek – Kanga, Babunski (od 60’ Račić), Katai (od 56’ Ristić), Srnić – Orlandić (od 79’ Sikimić).
RADNIK (4-2-3-1): Čančarević – Mladenović, Vuković, Gojković, Milovanović – Pavlović, Stanković – Pejčić, Radović (od 77’ Jovanović), Kjereme – Zlatanović (od 65’ Adamović).

[/stextbox]

Tablice vam donosi SofaScore – rezultati uživo

0
0

2 Komentara

  1. Ne zaceljuju se evropske rane protiv Surdulice.Ako prodju Sasuolo,sto je nerealno posle prve utakmice,jedino bi tako mogli zaceliti ili eventualno da ovoliko daju partizanu u prvenstvu,sto je malo realnije ali daleko od ostvarljivog.Za Evropu nemaju opravdanja,bez obzira na Bozoviceve filozofije da niko nije obecao tako nesto.To se podrazumeva.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter