5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

REŠENA ZAGONETKA: Evo kog fudbalera sutra predstavlja Partizan…(VIDEO)

Objavljeno: 21.08.16 u 23:20

Fudbalski klub Partizan obavestio je danas medije da će sutra u 13 časova na stadionu u Humskoj biti predstavljeno novo pojačanje.

Reč je o mladom reprezentativcu Srbije Urošu Đurđeviću. Momku koji je ovog leta bio na pragu prelaska u matičnu Crvenu zvezdu, ali do transfera nije došlo. Đurđević je raskinuo ugovor sa Palermom i sutra će obući crno-beli dres. Mladi napadač je u karijeri sarađivao sa trenerom Partizana Markom Nikolićem dok je ovaj bio šef struke Rada.

Uroš Đurđević je dete Crvene zvezde, ali nije dobio šansu u matičnom klubu posle čega je otišao u Rad. Kasnije je nastupao za Vitese i Palermo. I danas se priča o njegovom golu dok je igrao u Holandiji:

0
0

5 Komentara

  1. Tek sada ce „progledati“, kao i svi koji nisu bili sigurni kom „POLU“ pripadaju, muskom (crnom) ili zenskom (crvenom) .!. XXAAXXAA .!. CESTITAM, POSTAO SI MUSKARACCCC

    0
    0
    Odgovori
  2. Djurdjevic jeste neko ko ce da uvek bude motivisan i uporan, ali malo je ako Partizan ocekuje da njegovim dovodjenjen moze nesto ogromno da promeni. Malo je jedan igrac za onako demotivisanu ekipu, koja ne moze ni kraj s’ krajem da spoji.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter