26
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NASTAVLJA PO STAROM: Miodrag Božović ponovo vređa novinare!

Objavljeno: 20.08.16 u 13:54

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović veći deo današnje konferencije za novinare posvetio je utakmici sa Sasuolom i ponovo je vređao novinare.

Dva dana posle velikog neuspeha u prvoj utakmici protiv Sasuola, strateg Crvene zvezde Miodrag Božović prihvatio je odgovornost za poraz od 3:0 u Ređo Emiliji.

– Ne bežim od toga da sam kriv za rezultat utakmice sa Sasuolom. Uvek je trener kriv za poraz. Šta je, tu je. Ne može se popraviti ono što se desilo. Možemo sada da se okrenemo sledećim utakmicama i da popravimo utisak – rekao je Božović novinarima na stadionu „Rajko Mitić“.

Zvezda sutra igra sa Radnikom u Super ligi, a u četvrtak je izgubila u gostima od italijanskog Sasuola 0:3 u prvoj utakmici baraža za Ligu Evropa.

– To nam je bila deseta utakmica u 40 dana, verovatno je ekipu stigao neki umor. Nismo se kolektivno borili, ni pokazali ništa od onoga šta možemo…Taktički smo loše stajali, bili smo umorni. A ako ekipa nije u redu fizički, opet sam ja tu kriv. Nešto nije bilo u redu – rekao je Božović.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

On je kazao da Zvezda ni kao klub ni kao ekipa nije spremna za evropska takmičenja, kao i da postoji proces stvaranja tima.

– Prvo, ekipa se ne pravi preko noći. Drugo, ja nisam obećavao ni Ligu Šampiona, ni Ligu Evropa. Taj ko je obećavao, neka izađe sada. Objektivno nismo spremni ni kao klub ni kao ekipa za takmičenje. Postoji proces stvaranja tima. Naša liga je jedna stvar, a Evropa druga. Bili smo na korak sa Ludogorecom, ali pokazale su se neke slabosti koje ne mogu da se promene preko noći – rekao je Božović.

On je kazao da je potrebno vreme da se stvori tim, ali je istakao da nije problem da ode ako navijači žele da ode, a pritom je grubo vredjao i novinare.

– Sigurno treba tri godine da se stvori ekipa. Ja nisam problem. Ako neko misli da sam ja problem i da treba da idem, ja ću da idem. Ali ne mogu da me teraju balerina iz ‘Mocarta’ i govedo iz Mojkovca koje piše za ‘Blic’. Može da me otera onaj koji me doveo i navijači sa tribine – rekao je Božović.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

– U sportu i životu je sve moguće. Treba da popravimo utisak, treba da probamo da pobedimo, a daj Bože da nam se ukaže šansa da pobedimo – dodao je on.

Na primedbu novinara da je vlasnik Sasuola rekao da je njegov tim mogao da pobedi sa 8:0, Božović je odgovorio: ‘Moglo je. Ništa nije slagao’.

Trener Zvezde kazao je da je u fudbalu najvažnija sledeća utakmica i da se ekipa okrenula meču sa Radnikom.

– U fudbalu postoji samo jedna utakmica. Zaboraviće se i Sasuolo, iako mnogi misle da neće. Za nas je najvažnija utakmica protiv Radnika. Treba tu da pobedimo i da se podignemo pred revanš – rekao je Božović.

Utakmica Zvezda Radnik igra se sutra od 18.00.

0
0

26 Komentara

  1. Brvo Grofe majsore. Kada te oni budu doveli u njihove redakcije onda mogu da te oteraju iz njih a iz Zvezde neće da može ćirko.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ne treba nama Sasuolo,to cemo sami da obavimo radi tiraza sami cemo sebe ispljuvati.A vidim ovde ima ekspersta da bi mogli pokriti celubEvropu na trenerskim pozicijama.Podrska Grofu ,neka radi svoj posao.

    0
    0
    Odgovori
  3. Sve stoji!Lose smo igrali….Nismo imali nijedan sut na gol…Bozovic je sve u pravu osim jedne stvari…Glupost je da mi nismo klub ni ekipa za Evropu…Mi cemo od Sasuola nazalost ispasti…To je sigurno…Ali mi smo klub koji je pre 25god ulivao strah Manchester Unitedu,Barceloni i Realu…Tim koji je zgazio Kolo Kolo…Tim koji je zgazio Olimpik iz Marseja…Mi smo tim,bre!Ako 50.000 navijaca nasim igracima nije dovoljno da na Marakani pobede onda nemamo sta da se nadamo ni sad ni za 2-3god

    0
    0
    Odgovori
  4. Ko su ovi iz Blica da traže ostavku Grofa a nisu mu ni do kolena, kako ih nije sramota da rovare po Crvenoj Zvezdi i ponovo urušavaju klub. Olimpijakos, Fener i mnogi drugi klubovi imaju budžete po 50 miliona evra i uigravaju igrače godinama pa ispadnu u kvalifikacijama za LŠ a od Grofa se traži posle godinu dana i sa timom od džabe dovedenih fudbalera da odmah razbija u evropi.

    0
    0
    Odgovori
  5. Grofe razocarali ste nas nacisto!!! Zasto ste doveli toliko stranih neproverenih igraca?zasto ste ugusili Srnica Plavsica i Petkovica? Oni su nosili celu proteklu sezonu? Umesto da ovi stranci njima budu izmene vi ste dozvolili da ova tri igraca udju u drugi plan! Samim tim vi ste oborili cenu tim fudbalerima a njima je zvezda mogla uzeti ogroman novac! Srnic je resetao i zvezdu i partizan kad god je pozeleo a u zvezdi kod vas je prosto nestao!Protiv Ludogoreca su moraliSrbi da igraju!!!kome smo mi pevali Pukni zoro? Pa ja bih ginuo tog trena kao amater za zvezdu!cini mi se da i dalje se nezna ko pije a ko placa u zvezdi,svi se nesto pitaju a u stvari niko nije nizasta odgovoran!Steta Steta Steta.Uzaludan je moj komentar znam ali sam izneo svoju bol iz srca! Zvezdi zelim puno srece,ali marakana mene u ovom sadasnjem zivotu vise nece videti!Totalno razocarenje

    0
    0
    Odgovori
  6. SAMO PRESTANITE DA NAS LAZETE CENE ZA REVANS SA SASUOLOM NA MARAKANI SU SULUDE PUSTITE NAVIJACE ZA SIMBOLICNU CENU 300 DINARA ZA SVE STRANE NAPRED ZVEZDO

    0
    0
    Odgovori
  7. Grofe najboli si Terza zna sta radi i titula u Bariju se kovala najmanje pet godina a crno;bela piskarala neka se bave svojom propascu nemoj sa narucenim tekstovima da bacaju svojim navijacima prasinu u oci.

    0
    0
    Odgovori
  8. Ne može od Rendule Fibela i Cvetkovića koji zajedno vrede 350 000 evra godišnje da za mesec dana stvori neprelazni bedem u odbrani i da igra ligu šampiona. Dajte pare Grof da ima polovinu miliona kao što ima Ludogorec igrao bi LŠ, OVAKO SAMO STRPLJENJE ČEKANJE I SREĆE.

    0
    0
    Odgovori
    • Bravo za razuman i realan komentar.Ima i on sitnih drešaka, ali ko nema, juče čitam na Mocartu ni Barsa sa Maradonom i Šusterom nije onako nadigrala Zvezdu i to je tačno, ali oni su imali njih dvojicu, a mi zahvaljujući zakonu da pre 27-me nema napolje krem Srpskog i poneke iz drugih republika EX JU koji su bili na okupu po 5, 6 godina, pa 1 ode, 1 dođe, uigranost vezanih očiju,

      0
      0
      Odgovori
  9. kritike su jedno,a vredjanje drugo.Ono pitanje u vezi Mucea je bezobrazno.Cinjenica da je lose igrao kao i cela ekipa.Ali grobarski nastrojeni novinari su se ponadali da je sad sansa da se izvrsi pritisak na GROFA kako bi se stvorio ambijent takav da izgleda kao da je kompletno zvezdastvo protiv GROFA!Nije i nece biti!Delije su uz njega kao i kompletno zvezdastvo sirom planete!Iz ovoga cemo izaci jos jaci,a to ce se videti.One Zvezdase koje su uspeli da poremete molim za strpljenje i da se sete na sta je licila Zvezda pre dolaska GROFA!UVEK SA TOBOM UVEK SA TOBOM NANANANANA

    0
    0
    Odgovori
    • Je**li te vise grobari, non stop su vam grobari u glavi, cak i kad prica nema veze sa partizanom tu su partizanovi novinari:-)
      Svasta sa vama ciganima.

      0
      0
      Odgovori
      • nece on nidje 🙂 ako su nama grobari u glavi cak i kad vest nema veze sa partizanom sta ces ti onda ovde????hahahah kakav si penal

        0
        0
        Odgovori
    • A sta je to „kompletno zvezdastvo“? Jel ga ti predstavljas? Pitanje o Muceu je jedno od najboljih u poslednjih 20 godina.

      0
      0
      Odgovori
  10. Ti i jesi brdsko planinsko govedo, neotesano, nevaspitano, zadriglo, nepismeno i neuko za trenerski posao. Dosao si ovde hleba da jedes a nekog ces vredjati i nazivati pogrdnim imenima samo zato sto radi svoj posao!? Da se ja pitam ovog sekunda bi te pesice poslao da ides u taj svoj krs odakle si se i dovukao!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter