2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KRAH ‘LALA’ VEĆ U PRVOM MEČU: Vojvodina nema čemu da se nada pred revanš u Alkmaru (VIDEO)

Objavljeno: 18.08.16 u 22:04

Fudbaleri Vojvodine doživeli su ubedljiv poraz u prvom kolu plej-ofa za Ligu Evrope od AZ Alkmara u Novom Sadu rezultatom 0:3 (0:2).

Nadali su se Novosađani da bi posle odličnog starta sezone, kako u Evropi, tako i u domaćem prvenstvu, mogli da dođu do epohalnog plasmana u Ligu Evrope, ali će to i ove sezone ostati pusti san.

Jer, prvi meč u Novom Sadu pokazao je da ipak postoji jaz u kvalitetu između Vojvodine i AZ Alkmara. Rezultat od 3:0 u korist holandskog tima to najbolje oslikava.

Iako je prvu veliku šansu imao Siniša Babić kada je bio sam ispred gola AZ Alkmara, šutirao je pored gola.

Od 31. minuta AZ Alkmar je poveo sa 1:0 golom Vujtensa posle neizgled bezazlene situacije pred golom Vojvodine. Lopta je prebačena sa jedne na drugu stranu, a onda je sa levog boka jednu ‘bunar’ loptu zahvatio Vujtens, neometan šutirao i zatresao mrežu Novosađana.

(Izvor: youtube / AM Video7S)

U samom finišu prvog poluvremena nova greška odbrane Vojvodine i Frajdej to koristi za 0:2. Već tada je bilo jasno da se Vojvodina neće dobro provesti večeras, pogotovo zbog primljenog gola u najgorem mogućem trenutku.

(Izvor: youtube / Sport Nation)

Sudbinu Vojvodine zapečatio je Vujtens u 80.  minutu kada je postigao svoj drugi gol, ujedno i najlepši na meču, iz slobodnog udarca.

(Izvor: youtube / Sport Nation)

Revanš se igra za sedam dana, kada će Vojvodina, najverovatnije, završiti svoju evropsku odiseju za ovu sezonu.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Vojvodina AZ Alkmar 0:3 (0:2)
(Vujtens 32, Frajdej 45+2, Vujtens 80)

Stadion: Karađorđe
Sudija: Paolo Taljavento (Italija)

Vojvodina (4-2-3-1): Kordić – Miletić, Kovačević, Puškarić, Antić – Maksimović, Paločević (od 77’ Zličić) – Malbašić, Meleg, Babić (od 46’ Jovančić) – Trujić (od 61 Trifunović)

AZ Alkmar (4-3-3): Roče – Johanson, Flar, Van Ejden, Haps – Henriksen, Lukasen, Vujtens (od 83’ Til) – Jahanbakš, Frajdej (od 76’ Veghorst), Garsija (od 71’ Dabni).

[/stextbox]

 

0
0

2 Komentara

  1. Lale za sada na ovim prostorima samo je Partizan znao kako igrati sa Az Alkmarom, podsetite se, možda do revanša pogledati obe Partizanove utakmice sa njima, i možda se nešto i nauči iz toga. Kiza nije bio neki extra trener, ali je sa nekima znao kako,a tu i Az spada medju te neke, pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
  2. nasa liga , nasa briga ocaj zivi vazno da zvezda i vojvodina igraju protiv backe, javora , rada to je merilo kvaliteta . katastrofa trpaju nas svi koji to pozele, fudbal dno dna

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter