21
Domaći fudbal

FOTO: Fss.rs

ZVEZDA, PARTIZAN ILI NEKO TREĆI? Radoman oštro zapretio klubovima – nema više muzičkih želja!

Objavljeno: 16.08.16 u 19:48

Prvi čovek sudijske komisije FSS preti čak i prijavama disciplinskim organima.

Prvi covek sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Miroslav Radoman poručio je danas da su pojedini klubovi i pojedinci u zabludi, ako misle da će u sudijama naći alibi za loš rad ili neostvarene rezultate.

– Adresa im je pogrešna, jer nema više muzičkih želja. Pojedinci misle da su ovo neka druga, prošla vremena i da stvaranjem ovakve vrste pritiska mogu da plaše sudije. Ne, kada su arbitri u pitanju, ja ću biti na čelu njihove doslednosti, a kada pogreše ili se vidi loša namera, ja ću ih skinuti sa liste.

– U isto vreme, zbog ovakvih napada i optužbi, sledi prijava disciplinskim organima, jer nećemo dozvoliti da medijskom prašinom klubovi na taj način pravdaju svoje loše rezultate – poručio je Radoman.

0
0

21 Komentara

  1. Dotičnom gore navedenom ,,,,Brajku,,,gdje si bio zadnjih 8 godina dok su tvoji bili na vlasti u fss-je da nam kažeš kako su utakmice namještene i kako se prvak unapred zna,,tada ti tvoji nisu bili mafijaši samo što su tada radili u interes tvoga malog kluba,,,,zato te molim mali glodarcicu,,,,ppsssśttttt pokri se po ušima i suti,,,,,,

    0
    0
    Odgovori
    • Pa Pinokio , kada toliko znas ( a ne znas bas nista ) zasto ta politicka elita nije dala Gasprom Partizanu nego vama ciganima . Sto zajebavaju Partizan za stadion , kada JNA vise ne postoji . Zvezda nikada nije , niti je mogla da napravi stadion , pa je i to poklonjeno ciganima . U kosarci ste pokrali 16 miliona eura , pa vam je i to skinuto , raznim malverzacijama . O kom ti postenju i forsiranju pricas ??? Posto si verovatno klinac , pitaj nekog za Sajberovu titulu , kada je Partizanu ukradena … i sine , mogao bih da ti pricam i pricam , ali sta vredi kada ti to nikada neces da shvatis .

      0
      0
      Odgovori
  2. Njegov nadimak Kradoman govori dovoljno o njemu a ove pretnje su upucene svima koji stanu na put crnogorskom klanu na celu sa njim, Tvorzicem, Vujovicem, Glodjovic,Simovicem…uz zastitu Kokeze i Karadzica. Ovi ljudi su najvece zlo srpskog fudbala. Kada odu ovi kriminalci a na njihova mesta dodjuj mladji i sposobniji mozemo ocekivati bolje dane sa nas fudbal. Kome je interesantno prvenstvo gde se unapred zna ko ce biti sampion? Gde je svaka druga utakmica namestena I sto je najgore iz godine u godinu sve je gore i gore.Problem je sto drzava stiti ovakve lopove ustvari licno ih premijer postavlja i cuva, mozda covek ne zna o kakvim se lopovima radi?;-)

    0
    0
    Odgovori
  3. Zna se ko vecito kuka, ko je kukavica kome se ne sude penali, predlazem da se u derbiju odmah krene sa penalom sa kukavce iz humske da ih vise ne slusamo, mada to je njihov stil ‘kukati, zaliti se i napadati’ kad ima i nema razloga….

    0
    0
    Odgovori
    • ne jedan vec 10 penala, cisto radi ravnanja ako vec hoces o postenju. A kad je tako , onda i da vam se oduzmu sve titule u poslednjih 8-9 god ( sto zaista nije mnogo titula) jer ste i pored 60+ mil e dugovanja registrovali igrace, to se kaznjava svud u Evropi ako nemate jekog sponzora koji ce staviti hipoteku na dug. Kako Grobar Tole nije uspeo da vas ugasi, lako je to izvodljivo bilo i onda i sada ali i za 10 god. Docice posten cove i bice kraj laznoj zvezdi.

      0
      0
      Odgovori
  4. Radoman bi umesto glupih pretnji kojima pribegavaju uvek samo oni kojim zakon lezi u topuzu, eliminise Maje, Glodjovice i dosta njih slicnih slihtera i profesionalnih srebroljubaca u sudijskom orkestru. E, tada ce nas fudbal biti cistiji, tabele realnije . I neka ih nauci da se crta uvek racuna kao prekrsajni prostor, ne samo kod penala.

    0
    0
    Odgovori
  5. Ovi glodaru iz Hota treba da znaju da sportska javnost zna da,,,,, čita ,,, i da Radomanu ni u jednoj svojoj reći nije spomenuo Zvezdu, a da jeste mislio na partizan,,,molim ovu dotičnu gospodu iz Hota da ne poistovjećuje reći nekih oficira iz svog kluba sa zvezdom jer nasi funkcioneri nisu izjavili nista sto bi moglo izazvati ovakvu reakciju Radomana za razliku od partizana i njegovog sportskog direktora Ilijeva,,

    0
    0
    Odgovori
    • Shodno tvojim lažima takav ti je i nik, Pinokio. Pa Vrsić je uhvaćen u nameštanju i za to pistoje dokazi. Zašto nije procesuiran pitajte blerbajdena vođu.

      0
      0
      Odgovori
  6. Partizanu 20 god nije dosudjen jedanaesterac u derbijima. Ima klipova i klipova koliko je svirano za Krcuniju a da nisu usli u 16 m . Isto tako na YT postoje dokazi kako ocigledne penale nisu dosudili za Partizan. I sad svi u isti kos. I lopovi i popovi . E pa mani se te Vuciceve demagogije. „Nas Partizan i Zvezda reketiraju“ kako? Zvezda reketira sa 20 mil eura godisnje a Partizan sa 1.5 mil evra . Pa ukini svakome to sto traze ako ti se ne svidja. Lako ce Partizan bez tih 1.5 mil. Kako ce tvoja Krcunija ???!!!!!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Bolje da si se potpisao,mozga bez…jer sve sto si nalupao ,nema veze sa mozgom i istinom.Mozda u tvojoj bolesnoj glavi tako izgleda ali istina je sasvim suprotna.Da je postojao neki penal,bio bi sviran jer su toliki grobarski sudije svirale derbi,pa bar neko bi dosudio ali nisu hteli bas toliko da se sramote.Cak je i onaj clan purgerske uprave izjavio da je potplacivao sudije za derbi ali i oni imaju bar malo obraza,nece da sviraju nesto sto ocigledno nije penal,kao kad se Mihajlovic bacio na Petkovica.

      0
      0
      Odgovori
      • Mozda nije za slepe limenke Goldjovice,Mrakice,Kokeze… ali za Evropu jeste

        „UEFA: Bio je penal za Partizan“

        A kako bi vi znali za evropska pravila kada ste bez rominga vec 15 god. Ovde vaze druga pravila, svi za Zvezdu i protiv Partizana u suprotnom, sledi gasenje.

        0
        0
        Odgovori
    • Normalno zvezdi 20 mil a partizanu 1.5mil i nauci se jednom nemoj ovakvog velikana kao sto je zvezda da uporedjujes sa drugima a ako ti to nije jasno poseti doktora.

      0
      0
      Odgovori
    • mozda vam nije svirano protiv Zvezde, al zato pitaj druge klubove iz Srbije kako su prolazili sa vama. kad li je njima sviran penal ili da je Partizan dobijo crveni..Mozda treba pitati igrace Borca kako su morali da se sklanjaju itd.

      0
      0
      Odgovori
    • Svidelo ti se kako ste otimali 6 godina dok su vam Tole i pokojni Stepanovic delegirali sudije koje ce vas gurati?! Sudjenje Jovanetica u derbiju koji je odlucivao prvaka i 2 nedosudjena penala za VECI BEOGRADSKI KLUB?! Ne kmeci i ne pricaj o postenju! Stvari su dosle na svoje mesto!!!! Navikni se, bice ti lakse….

      0
      0
      Odgovori
      • Mi smo svaki put izasli u evropu tada,znaci imao je Partizan jak tim,nije bilo potrebe kupovati utakmice i sudije a gde ste to vi bili zadnjih deset godina..ali ne brinite,stigao je Vucic bice para za vas…

        0
        0
        Odgovori
      • taj veci klub je pokazao ko je i sta je kad izadje u evropu. Jel i tamo Tole namesta vec 15 god ??? Brukate se komentarima, zakacite koju LS ili LE ako vam vec Tole uzeo prvo mesto. Odigrajte nesto kvalitetno u Evropi pa nije problem da puknete od ponekog Kairata. Inteligencija , misaona imenica za limenke.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter