3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OHRABRENJE: Da li će ove reči Blaže Raosavljevića obradovati Delije pred dvomeč sa Sasuolom?

Objavljeno: 15.08.16 u 21:15

Sportski direktor Crvene zvezde, Blažo Raosavljević govorio je danas o opuštanju fudbalera na meču u Nišu, šansama u dvomeču protiv Sasuola, kao i mogućoj prodaji najboljih igrača.

Crveno-beli u četvrtak od 20.45 igraju protiv Sasuola u plej-ofu za Ligu Evrope, a u upravi kluba su zadovoljni formom ekipe pred dva veoma važna meča. Ipak, sportski direktor Blažo Raosavljević je kao i Miodrag Grof Božović pomalo nezadovoljan pristupom igrača posle vođstva od 3:0 u gradu kraj Nišave.

– Jedan Bajern bi u sličnoj situaciji bilo kom protivniku dao osam, naši igrači su umesto da ostvare što ubedljiviji trijumf u nekim delovima meča igrali bez obaveza. A, to Evropa ne prašta, uverili su se i sami protiv Ludogoreca – počeo je priču za Novosti, Blažo Raosavljević.

On veruje da su šansce crveno-belih za plasman u Ligu Evrope 50:50 i da veruje da će Sasuolo za deset dana dočekati 50 hiljada Delija.

– Imamo kvalitetne informacije o Sasuolu. I šanse su 50/50. Oni nisu presrećni što igraju s nama jer znaju i veličinu našeg kluba a još bolje da ih u revanšu čeka paklena atmosfera, 50.000 ljudi.

Na kraju neizbežna tema bila je prodaja Aleksandra Kataija i Huga Vijeire.

– U principu ne bismo ih prodavali, a sve će opet zavisiti i od finansijske situacije, da li ćemo ući u Evropu… Katai je specifičan igrač, sjajan dribler, teško je naći nekog sličnog njemu. Već smo odbijali nekoliko ponuda za njega koje su bile okvirno manje od tri miliona evra, ali ako dođe ona prava onda je moguće da ode. Vijeira je promenio mišljenje o odlasku, bliži je ostanku, ali ćemo i o njemu raspravljeti posle revanša sa Sasuolom. Trebalo bi da produži ugovor – zaključio je Raosavljević.

0
0

3 Komentara

  1. @grobar do koske
    Druže, bolje ti gledaj u vaše dvorište.Svi koji su najvljivali da i vas čeka isti ili možda gori scenario nego Zvezdu su bili u pravu.Pa vaš Djura Mutavi reče nedavno kako vam je ostavio dug od 2 mil evra, a nova uprava vam nabila isti na vrednost od 20-25 mil evra.Toliko o tome.I očekujem te na TV Areni u četvrtak uveče.

    0
    0
    Odgovori
  2. Idealno bi bilo da Zvezda uđe u LE pa da i Katai i Vijera produže ugovore. Ako se to ne dogodi, mislim da nije realno da njih dvojicu zadržavamo pošto imaju solidnu tržišnu cenu, a idućeg leta mogu otići bez obeštećenja. Po meni je uprava solidno odradila posao po pitanju pojačanja (osim odbrane) tako da u slučaju odlaska ove dvojice, tu su Mouče, Ruiz, Plavšić, Srnić, Kanga, Babunski – igrači koji bi trebalo da bez većih problema iznesu domaću ligu.

    0
    0
    Odgovori
  3. Blazooooo oooo oooo ??? Otkud’ ovaj isp’o, o kojoj on to prodaji i koga govori, kad SVI znamo da nista SVOJE nemaju..??!!! Krediti i pozajmice se gomilaju brzinom svetlosti, brze 100 x nego kod Lukica, Adzica, Pixija, Dzaje, Cveleta, Cokija i ostatka Co. Zajednoooo .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter