4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA ŽELI DA VRATI SVOJE DETE: A on hoće nazad na Marakanu!

Objavljeno: 14.08.16 u 10:52

Hoće li se kockice konačno poklopiti, na veliku radost Delija?

Pre samo nekoliko meseci Crvena zvezda ispratila je Vukašina Jovanovića u Zenit u transferu koji je zadovolji čelnike kluba i rupe u kasi su bile popunjene.

Međutim, kako se Jovanović nije snašao u Sankt Peterburgu, pojavila se mogućnost da se vrati u Zvezdu, a tu želju potvrdio je i sam defanzivac.

U svakom trenutku moje karijere imaću želju da igram u Zvezdi. To je moj klub i moja druga kuća. Imam ugovor sa Zenitom i u ovom trenutku klub odlučuje o mojoj budućnosti. Videćemo da li ću se do kraja prelaznog roka vratiti u Zvezdu – rekao je u razgovoru za ‘Blic’ Vukašin Jovanović.

Još kada je otišao Jovanović je bio četvrti štoper u timu, ali se i nadao da bi mogao neko od saigrača da ode, kako bi mu se oslobodio prostor. To se nije desilo, ali je ipak došlo do male promene.

– Niko od igrača koji igraju na mojoj poziciji nije otišao iz kluba, što je dovelo do veoma jake konkurencije. Na poslednja dva meča sam sedeo na klupi. Videćemo kako će se situacija odvojati u budućnosti. Ja treniram i čekam šansu – istakao je Jovanović.

Zvezdaši bi novog štopera dočekali sa oduševljenjem, posebno Jovanovića, jer su dobro upoznati sa njegovim kvalitetima.

0
0

4 Komentara

  1. Upropastitelji Srpskog budzeta, direktni potomci bludnica i bajazita, dokle ce vas sterilni fk “ Muse KESEdzije“ da „prodaje’ i „kupuje“ provizija i procenat fudbalere, a obican narod Srbije TO sve da posmatra i kada mu „pukne film“ RASTERA abolirani kadar sa svim organima segregacije i ruiniranja Srbije, KO ce vam onda biti kriv, sigurno opet GROBAR, na koga se KUKAVICKI puca iz kalasnjikova, a nadlezni CUTE i pokrivaju !!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ako cemo realno,molili smo boga da ga prodaju i uzmemo neku kintu za njega jer je mlad sa statusom mladog reprezentativca.Inace je bio ista kiksara kao i Lukovic,Rendulic i ostali stoperi i takodje spor igrac.Njegovo pravo mesto,gde pruza bolje partije je zadnji vezni.Za stopera nema pravilne procene i postavljanja,kao ni brzinu.Zar ga u Zenitu ne bi pustali,bar na nekim utakmicama,da ima sve te kvalitete.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter