0
Fudbal

FSS: Turnir ‘Stevan Vilotić – Ćele’ po 23. put

Objavljeno: 10.08.16 u 16:03

Mesec velikih aktivnosti Fudbalskog saveza Srbije i gotovo svih selekcija, a pored svakako najvažnijeg događaja, starta najboljeg nacionalnog tima u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji i meča sa Republikom Irskom 5. septembra na stadionu „Rajko Mitić“, odnosno kvalifikacionih duela za plasman na Evropsko prvenstvo koje ima mlada reprezentacija protiv Italije u Vićenci, 2. septembra, i Republike Irske u Novom Sadu, 6. septembra, pažnju javnosti privlači i 23. Memorijalni turnir „Stevan Vilotić – Ćele“ koji se održava od 31. avgusta do 6. septembra na stadionima u Subotici, Senti, Bačkoj Topoli, Kanjiži i Vrbasu.

Jedan od najačih omladinskih turnira u Evropi u uzrastu do 19 godina, koji se već tradicionalno održava početkom septembra, a na kome su igrala kasnije mnoga velika imena evropskog i svetskog fudbala, ove godine okupio je šest reprezentacija koje će biti raspoređene u dve grupe. U grupi A se nalaze Srbija, SAD i Francuska, u grupi B Izrael, Mađarska i Ukrajina.

[stextbox id=“hotsport_text_box“]

1. septembar -17,00

Srbija – SAD (Subotica, Gradski stadion)

Izrael – Ukrajina (Subotica, stadion Bačke)

2. septembar -17,00

Francuska – SAD (Senta)

Izrael – Mađarska (Bačka Topola)

3. septembar -17,00

Srbija – Francuska (Vrbas)

Ukrajina – Mađarska (Kanjiža)

[/stextbox]

Mečevi za konačan plasman igraju se 5. septembra na stadionima u Bačkoj Topoli i Subotici. Prošle godine pobednik turnira je bila selekcija Ukrajine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter