1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PREKRETNICA: Da li će ove reči Huga Vijeire obradovati Delije?

Objavljeno: 08.08.16 u 11:10

Crvena zvezda nije uspela da izbaci Ludogorec u kvalifikacijama za Ligu šampiona što je dovelo do straha da bi moglo da dođe do egzodusa igrača sa našeg najvećeg stadiona.

Za sada tim je samo napustio Luis Ibanjez. Spekuliše se o tome da bi isto posle mečeva sa Sasuolom u Ligi Evrope mogli da učine Aleksandar Katai i Hugo Vijeira. Portugalac je, bar za sada, demantovao te navode.

MIHAILO RISTIĆ: Nisam igrač koji će trčati do kofe sa vodom na centru!

– Meni je ovde dobro i svakako da ne razmišljam o odlasku. Do kraja prelaznog roka se možda nešto promeni, ali Zvezda mi je u prvom planu – rekao je Hugo Vijeira za Sport.

Podsetimo, Portugalac je ovog leta kasnio na priprema, a razlog je navodno bilo interesovanje Marseja za njega. Hugu je dugo trebalo da postigne prvi gol, neko vreme (dva meča sa Ludogorecom) je sedeo na klupi, ali se u Superligi Srbije raspucao i već je postigao tri gola.

0
0

1 Komentara

  1. Meni kao zvezdasu je drago da imamo ove sezone jaku vojvodinu i nadam se sto vise jacih klubova, da se igraju jaci i brzi mecevi sa puno pogodaka i asistencija. U proslom kolu je bilo postignutih 22 pogodka sto je super da se pokaze sto vise borbe. Na taj nacin ce i sledece godine ako bog da bit vise sanse da zvezda nesto ucini, vojvodina je mnogo dobrog pokazala i zelim joj ulazak u logu europe. Zao mi je na neki nacin i partizana da nije u vrhu i da nije ostao u daljoj borbi. Sto se viere tice, neka on postize golove ali mislim da bi svi klubovi trebali forsorat mlade napadace poput stranaca koje bo ogranicijo na minimum do 4 po ekipi. Protiv ludogoreca sam imao osecaj da smo gledali timove u kopa libertadores a ne balkanski komsijski „derbi“.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter