0
Domaći fudbal

BIVŠI DEFANZIVAC ZVEZDE: Doći ću ponovo na Marakanu, ali u Ligi Evrope!

Objavljeno: 08.08.16 u 12:25

Fudbaleri Crvene zvezde za ulazak u grupnu fazu Lige Evrope boriće se sa italijanskim Sasuolom.

Nekadašnji fudbaler crveno-belih, Nenad Tomović sa uspehom igra u Italiji već osmu sezonu i dobro poznaje ekipu Sasuola. Defanzivac Fiorentine smatra da je pred beogradskim timom izuzetno težak zadatak.

-Mislim da Zvezda nije mogla da dobije jačeg protivika, iako možda ime kluba to ne pokazuje. Smatram da je Sasuolo vredan poštovanja i da taj tim nikako ne sme da se potcenjuje. Radi se o odličnoj ekipi koja je dugo godina na okupu, igraju prilično ofanzivno, imaju izvanredne pojedince koji u svakom trenutku mogu da naprave razliku. Takođe, po mom mišljenju, imaju jednog od najboljih mlađih trenera u Italiji, Euzebija Di Frančeska, koji mi je bio trener u Lečeu – objasnio je Tomović.

Sasuolo je prethodnu sezonu završio na sjajnom šestom mestu, samo tri poena iza Tomovićeve Fiorentine i srpski fudbaler zna šta je Crvenoj zvezdi potebno da bi ostvarila uspeh.

-Zvezda po mom mišljenju mora da odigra taktički besprekorno, pogotovo u Beogradu, dok u Italiji očekujem izjednačenu igru. Sve u svemu, nikako ne treba da se plaše, ali ne treba ni da se opuštaju jer će Italijani kazniti svaku grešku – smatra Tomović.

Tomović je na kraju izrazio jednu želju za svoj bivši klub.

-Zvezdi želim mnogo sreće u dvomeču sa Sasuolom i nadam se da ćemo se sresti u grupnoj fazi – zaključio je Tomović.

Prva utakmica Sasuola i Crvene zvezde igra se 18. avgusta, a revanš je sedam dana kasnije u Beogradu. Sezona u Seriji A počinje 20. avgusta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter