1
Domaći fudbal

BIVŠI PRVOTIMAC CRVENO-BELIH Sanjam moj tim zajedno u grupi sa Crvenom zvezdom!

Objavljeno: 05.08.16 u 19:00

Mladom napadaču očigledno nedostaje atmosfera sa Marakane. Želja mu je da se ponovo sretne sa „crveno-belima“, pa makar bili i na različitim stranama.

U intervjuu za MONDO, bivši napadač Crvene zvezde, Đorđe Despotović, priznao je čega se pribojavao, kao i kakve su mu želje za nastavak takmičenja u Ligi Evrope.

– Samo mi je bilo bitno da na žrebu izbegnemo Zvezdu. Baš bih se loše osećao da smo se sastali. Sada, kada je to nemoguće, priželjkujem da i jedni i drugi uđemo u Ligu Evrope i nađemo se u istoj grupi. To bi bilo nešto najbolje na svetu, izjaivo je Despotović za MONDO.

Despotovićevu Astanu srušio je u dvomeču škotski Seltik (1:1, 1:2). S obzirom na to da se mečevi Crvene zvezde i kazahstanskog predstavnika nisu igrali istog dana, Despotović je bio u prilici da pogleda utakmicu svog bivšeg tima.

– I na ‘Marakani’ je bila fantastična atmosfera. Šteta što Zvezda nije prošla, malo je nedostajalo. Verujem da ova ekipa može da izbaci Sasuolo, pa onda, ponavljam, da se sastanemo u grupnoj fazi, zaključio je mladi napadač.

Pripremio: Stefan Stupar

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter