7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POLA SATA NAVIJAČKOG PROGRAMA: Kompletno navijanje sa utakmice Crvena zvezda – Ludogorec (VIDEO)

Objavljeno: 04.08.16 u 22:40

Navijači Crvene zvezde nisu podbacili. Prava je šteta što njihovi ljubimci na terenu nisu bili u stanju da ih isprate.

Ispunjena Marakana, dobar rezultat iz prve utakmice, pojačanja koja obećavaju… Nažalost, ni to nije bilo dovoljno. Srpski predstavnik je poražen (2:4) od aktuelnog šampiona Bugarske, ekipe Ludogoreca.

Navijači „Crveno-belih“ bili su uz svoj klub i u mnogo težim trenucima, stoga, veran odnos i ovakvo navijanje, ne treba nikog da začudi.

(Izvor:Youtube/FCRedStarBelgrade)

Pripremio: Stefan Stupar

 

0
0

7 Komentara

  1. Da li je kamerman sad smesan sam sebi? Cemu vredjanje bugara? Zasto ne sakrije navijacku pripadnost? Zasto,ako nam je sport jadan mora i novinarstvo? Nego vrsljajte jos malo,uskoro EU ima da zabrani drzavi da finansira zvezdu i partizan,pa da vas vidimo tada,po prvi put od 45-e bez drzavnih miliona…

    0
    0
    Odgovori
  2. Navijanje je bilo tuzno kao i igra Zvezde. Navijaci su se jako napalili i pretili pre utakmice. Cim je krenulo lose na terenu, cak i dok je bilo 0:0 utihnuo je stadion. A PUKNI ZORO je potpuni promasaj. Niko ne zna reci pa se samo cuje mumlanje do refrena.

    0
    0
    Odgovori
    • bas niko..a napisan tekst na papiru..hahah…kako bedno pokusavate da unlazite delije. vi, koji mozete da se tagujete na svakoj fotografiji da jna…

      0
      0
      Odgovori
  3. Objasnio direktor Ludogoreca kakav je to pakao bio. Dobro je da na svakih desetak godina zvezda odigra neku veliku evropsku utakmicu, pa da neutralni ljudi mogu da ocene razliku izmedju navijaca na JNA i Pukni zoro sa razglasa na stadionu legende Partizana Rajka Mitica.

    0
    0
    Odgovori
    • ….vi ste bas mnogo bitnih utakmica odigrali u Evropi! I jako puno trofeja osvojili… Prica se da ste bili blizu osvajanja i kupa Slavice Cukteras! A vase koreografije „partizaи“ i „coungradulations“ se i dan danas pominju kao izuzetne!

      0
      0
      Odgovori
  4. ti što se predstavljaš grobar do koske sa raznim nadimcima (sluge režima, Welcome to…, Dark energy, .!.DAMIAN.!.) pošto si iovako zabijen u 4 zida lepo nabaci slušalice na uši i odšrafi da uživaš u navijanju da ti tutnji u ušima. Moźda će ti pomoći da dobiješ napad smeha ali onaj smeh od sreće.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter