5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PRESLATKO: Ovom malom zvezdašu ni poraz nije srušio snove (VIDEO) (FOTO)

Objavljeno: 03.08.16 u 09:28

Neke vrednosti nastavljaju da žive uprkos porazima.

Na adresu HotSporta stigao je video snimak jednog mališana koji, uprkos porazu od Ludogoreca, ponosno spava u majici svog omiljenog kluba.

Šta možemo zaključiti iz ovog snimka?

Pa, da fudbalske snove teško može srušiti jedna utakmica, i da nam niko, čak ni onda kada se, čini se, sve ruši, ne može zabraniti da verujemo, da sanjamo i da se nadamo.

(Youtube/HotSport)

(FOTO: HotSport)
(FOTO: HotSport)
0
0

5 Komentara

  1. Posteljina otkriva pravo stanje stvari! Decak je mnogo sladak i lici mi na klasicnog partizanovca, zavodnika. Neko mu je tu maju obukao kad je spavao, cisto radi slikanja da bi nekog provocirao. Mali lepotan ce se bas naljutiti kad to vidi,eh!

    0
    0
    Odgovori
  2. Sta se moze zakljuciti,pitate….? Pa, evo sta! Kad se rodis ,sa rodjenjem dakle ti si partizanovac. Kasnije, ponekog konvertiraju bez njihovog znanja u zvezdasa,kupujuci mu i oblaceci ga u retke sampionke,radi slikanja. No, kad je mali tata mu kupi severnog medveda a mama odmah reaguje pa mu kupi malog plisanog pandu i tako borba traje ,bogami dosta dugo….sve dok decko sam ne sazna stanje stvari. Ako ode na studije svrstava se u partizanovu high class a ako ne, onda ostane na nivou pomenutog severnog mede, nezreo i bez suptilnog rasudjivanja. U svakomslucaju, sladak je ljubim mu mamu!

    0
    0
    Odgovori
    • Sa rodjenjem je logicno da svaki srbin bude zvezdas a kasnije,oni ometeni u razvoju,krenu da navijaju za mali partizan i to je oduvek bilo to.Ogromna vecina ostaje onakva,kako se i rodila,na pravoj strani,navija za svetskog i evropskog sampiona.

      0
      0
      Odgovori
  3. Mala konfuzija…..posteljina iz Partizanovog butika,mama kupila a tata hoce da mu sincic nazor bude zvezdas! Mama voli crno-belo jos od vremena kad je volela Kezmana i drustvo i zavodila Pfc sampione,ehe. Neka je zdravo i ziv,a kad poraste mamin sincic ce pravac Stadion JNA,cisto jer zna da se tamo igra Evropa, osim,ali retko, ponekad!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter