14
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DA LI JE SVE GOTOVO? Ludogorec za šest minuta do dva gola u produžecima! (VIDEO)

Objavljeno: 02.08.16 u 22:36

Posle 180 minuta igre rezultat je bio 4:4, a večeras 2:2, međutim, tek što je počeo produžetak Ludogorec je došao do velike prednosti.

U tipičnoj akciji za Ludogorec, Vanderson je dobio loptu u prostor iza leđa kompletnoj odbrani Zvezde i rutinski i efektno matirao Kahrimana.

(Izvor: youtube / Nikola Cvetanovic)

Samo tri minuta kasnije novi gol za Ludogorec, u gotovo identičnoj poziciji ponovo je Vanderson bio strelac.

Sada Zvezda mora da postigne tri gola za prolaz, penala sigurno neće biti, ali deluje da su se i igrači, ali i navijači na stadionu već pomirili sa sudbinom.

(Izvor: youtube / Sport Nation)

0
0

14 Komentara

  1. Nije placizan, nego partizan nauči.da pišeš, i gledaj u svoje dvorište, sa takvim pojačanjima,zabetoniraše vas kući, a za ligu evrope,teško da će te sad i tu proći, ostaće vam verovatno JSL i KUP, gde će vam još po neki očitati propisne lekcije, najbolje da grof već sada traži klub daleko daleko od BG, jer se još veća razočarenja bliže,pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
    • Pa nishta nije pogreshio, plachizan, lepo je napisao!!! A u chijem si ti dvorishtu, uglavnom? Svi glodari znaju sve o Zvezdi i prate je po portalima, a o Plachizanu samo o bombama!!! E moj glodarchicu

      0
      0
      Odgovori
  2. U petak se saznaje ime tima za novo milovanje na makareni!!!!

    Moli se svih 50.000 da opet dodju!!!

    Hahahahahaha

    Puni …..

    0
    0
    Odgovori
  3. JESTE, GOTOVA JEEEE .!. XXAAXXAA .!. Sah, MAT, K.A.T.A.N.A.C !!! Terza je rizikovao, kockao se sa kreditima i zalozio GRB fkcz i kao i ONI iz KKCZ-IZGUBIOOOO .!. XXAAXXAA .!. NEMA VAS NI U FK, NOVI MUTANT NA POMOLUUUU..??? PO UZORU IZ KK SEKCIJEEEEE FK-PANTERIII..??? NI 5 MRAKana NECE MOCI „POKRITI“ RUPU U BUDZ. FKCZ .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  4. Citiram:,,Da smo mi imali srece da u zrebu dobijemo Ludogorec,tvrdim da bismo ih prosli“ Zv.Terzic.
    Nas je braco Bobadilla u decembru sprecio da docekamo prolece u LE a vas ovaj Wanderson salje na kupanje. Karma je cudo. Ovo naravno vazi za one koji mrze,jer mrznja je bolest.

    0
    0
    Odgovori
      • Pa napisah lepo za one koji mrze,a ti se sam javljas.Dok nas vode Vucela i Terza uspeh ce nam i biti da prodjemo Valetu i slicne ekipe iz fudbalski razvijenih zemalja.Vi se ovde mrzite i prepucavajte a njih dvojica i posle ispadanja trljaju ruke.

        0
        0
        Odgovori
  5. Legionari za sve narodne pare nije imao jednu akciji. Otpadak i penal. Po igri moglo je biti i 5:0.

    Uništen najveći izvoznik fudbalera sveta i skoro redovni učesnik LŚ, kojem ne može navijač da sredi Gasprom iako su ruska partija….

    A taj isti gasprom je sponzor kluba koji je poslednji meč odigrao 1992 20 vek?

    Fudbala nema jer je ugašena škola, liga i najbolji klub a lažni klub i lažni „šampion“ sa timom stranaca, prikazan fudbal je sramota za afričku ligu.

    0
    0
    Odgovori
  6. Koliko je glup ovaj golman!!! Gori je i od odbrane!!! Sramota naseg fudbala!!! Sad znam zasto ne idem vise na stadion!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter