3
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

MOBILIZACIJA: Panika u Ludogorecu ili mere predostrožnosti?

Objavljeno: 01.08.16 u 10:16

Ako su pred prvu utakmicu u Razgradu igrači Ludogoreca bili nešto opušteniji, to sada sasvim sigurno nije slučaj. Naprotiv.

Bili su Bugari ubeđeni da su favoriti u dvomeču sa Crvenom zvezdom, ali su izabranici Miodraga Božovića uspeli da ih ‘spuste na zemlju’ u prvom meču Razgradu, pa sada znatno oprezniji dolaze na revanš u Beograd.

O tome svedoči i kratka poruka Milana Borjana koji nije mogao da odgovori na poziv za izjavu, jer je igračima Ludogoreca izričito zabranjeno da daju izjave za medije pred sutrašnji meč, prenosi ‘Žurnal’.

DELIJE MOGU DA ODAHNU: Aleksandar Katai za korak bliži ostanku! (FOTO)

Očigledno u redovima bogatog bugarskog šampiona svu snagu i koncentraciju usmeravaju samo na sledeći meč sa Zvezdom, jer i njima od toga zavisi sezona.

Već se nazire velika rasprodaja igrača u slučaju eliminacije, a ukoliko do toga dođe, višegodišnji trener Georgi Dermendžijev dobiće otkaz, piše bugarski ‘topsport.bg’.

Za to vreme, navijači crveno-belih su pokupovali sve karte i sasvim sigurno će sutra od 20:30h na stadionu ‘Rajko Mitić’ 50.000 Delija bodriti Kataijai i drugove u borbi za plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona.

0
0

3 Komentara

  1. Da li su ti uzeli govance do koske uput ? Šta ćeš da radiš sutra uveče u 22:15 u 4 zida ? Kako ti funkcioniše twitter nalog ? I dalje ostavljaš na sportskim vestima o Zvezdi komentare na telegrafovom portalu ?

    0
    0
    Odgovori
  2. Panika je i u glavi kod grobara do koske što se potpisuje na svakoj novoj Zvezdinoj vesti , menjajući razne nadimke.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter