0
Domaći fudbal

FOTO: fkvozdovac.rs

KROV OBOJEN OSMEHOM: Deca oduševljena fudbalskim kampom ‘Voždovac 2016’ (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 31.07.16 u 20:27

Fudbalski kamp Voždovac 2016 okupio oko 80 dečaka i devojčica uzrasta od 6 do 12 godina, koji su se tokom ove nedelje na stadionu Voždovca družili i unapređivali svoja fudbalska znanja i veštine.

Treneri omladinske škole ʺzmajevaʺ radili su sa decom od 25. do 29. jula, a svoja iskustva polaznicima kampa podelio je i kapiten Voždovca, Miloš Pavlović koji je u ime prvotimaca pozdravio mališane i poželeo lep boravak ʺna krovuʺ.

Sumiranjem utisaka sa upravo završenog kampa, direktor omladinske škole, Jovan Damjanović smatra da odzivom i samom akcijom mogu biti i te kako zadovoljni i da je prvobitna ideja – ulepšavanje dela raspusta deci koja su u Beogradu uspela. Zadovoljstvo se videlo i na licima dece kojima je pružena prilika da im se na velelepnom stadionu, pod reflektorima svake večeri na interesantan način približi fudbal, pa su mnogi poželeli da kamp potraje duže.

Direktor omladinske škole FK Voždovac Jovan Damjanović podelio je četiri lopte za četiri najbolja izvođača penala, kao i četiri opreme FK Voždovac za četiri najuspešnija takmičara koji su pobedili u igri “boćanje”. Nagrade su dobile i tri devojčice: Anja, Teodora i Marija, za najlepše učesnike voždovačkog kampa 2016.

(Izvor: youtube / Fudbalski klub Voždovac)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter