2
Domaći fudbal

OGLASILA SE ZVEZDA: Vučićević je naš, procedura maksimalno ispoštovana!

Objavljeno: 29.07.16 u 13:23

Povodom slučaja oko Vanje Vučićevića koji je sinoć ‘podigao na noge’ zvezdašku javnost, oglasio se i sam klub.

‘Novosti’ su sinoć objavile da je Disciplinski postupak pokrenut protiv Crvene zvezde zbog kršenja propisa u slučaju transfera Vanje Vučićevića iz Čukaričkog na Marakanu, kao i zbog toga jer je sin legende Partizana zaigrao za Crvenu zvezdu u prijateljskim utakmicama na pripremama u Sloveniji.

Tim povodom oglasio se i klub iz Ljutice Bogdana.

– Čitav problem je nastao usled nejasnog i nestručnog ugovora koji je FK Čukarički sastavio i zaključio sa Vučićevićem februara 2014, a u kome stoji da „ugovor ističe 31.12.2016., odnosno prvog dana letnjeg prelaznog roka 2016. godine“. U pravu je poznato pravilo da ukoliko postoje kontradiktornosti u jednoj rečenici veću snagu i težinu uvek ima poslednji deo rečenice u odnosu na prvi, odnosno ono što je navedeno na kraju te rečenice a naglašeno je da ugovor ističe prvog dana letnjeg prelaznog roka 2016 godine. Osim toga, u pravu je poznato da u slucaju nejasnoca nekog ugovora, uvek se veca snaga daje onom ko je ugovoru pristupio, a to je igrač Vučićević, u odnosu na onoga ko je ugovor sastavljao, a to je FK Čukarički.

(FOTO: FK Čukarički)
(FOTO: FK Čukarički)

Na osnovu svega toga su i naš klub i igrač Vučićević sa pravom tumačili da je igračev ugovor sa FK Čukarički istekao prvog dana ovog letnjeg prelaznog roka. Igrač je putem pošte podneo zahtev za izdavanje ispisnice i sa tim dokumentom se registrovao za FK Crvena Zvezda, čime je u potpunosti ispoštovana procedura regulisana pravilnicima FSS.

FK Crvena zvezda će sačekati konačnu odluku po ovom pitanju, uz čvrsto uverenje da će i organi FSS prepoznati ovu pravnu normu i doneti odluku da Vučićević može da bude registrovan za naš klub – navodi se na zvaničnom sajtu crveno-belih.

0
0

2 Komentara

  1. da umesto da se prevara sakrije ona se iznosi u javnost , kakav uzas , ali sve ce to terza i kokeza da srede nemoj da se brinete to je vec zavrseno , ha ha ha ha ha ha

    0
    0
    Odgovori
  2. I ovo se sad iznosi i forsira pred vaznu utakmicu u utorak,strasno.E sta se radi ali nema veze i to ce mo da resimo.Da ne brinu oni koji ce samo gledati posto im je uskraceno da se takmice.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter