5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

GLAS LEGENDE: Ja ovakav Partizan ne priznajem, sve je tužno i jadno!

Objavljeno: 27.07.16 u 15:24

Živa legenda Partizana poziva na promene i to po hitnom postupku.

Mustafa Hasanagić veliko je ime u istoriji kluba iz Humske 1 i njegovo se mišljenje mora ozbiljno poštovati. A ono kaže da situacija u Partizanu nikada nije bila gora i da su promene potrebne u najkraćem mogućem roku.

– Sve je tužno i jadno. U klubu sam od 1961, nikad nisam doživeo ovakav Partizan! Kao član Skupštine, nekadašnji golgeter Jugoslavije i crno-belih, ja ovakav Partizan ne priznajem – reči su legendarnog napadača crno-belih.

NOVI PROBLEMI U HUMSKOJ: Privedeno troje zaposlenih u Partizanu

– Nisam za to da se seče preko kolena, ali promene u rukovodstvu su morale da se dese. Ko će da snosi krivicu za celu ovu godinu i prošlu sezonu? Ne priznajem ovakav Partizan, koji iz meseca u mesec gubi renome. Potrebne su promene hitno – poruka je Mustafe Hasanagića.

Navijačima ne preostaje ništa drugi nego da se nadaju boljitku već od prve sledeće utakmice, a to će biti u nedelju od 19 časova kada će Partizan gostovati Napretku u Kruševcu.

Evo i cena za tu utakmicu:

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]Ulaznice će se prodavati po cenama:

– sever 200 dinara
– jug 400 dinara
– istok 500 dinara
– zapad jedan 600 dinara
– zapad dva 700 dinara[/stextbox]

0
0

5 Komentara

  1. Ovi nisu u stanju da odu, naredjenje-izvrsenje, a ONI koji bi trebalo da SU TU, MINIRAJU SE SA POZNATE ADRESE !!! SAMO FRATELO, ANTARA, MIJAT, STANOJEVIC, KRSTAJIC ZA NAJJACI FKP IKADA !!!

    0
    0
    Odgovori
    • A poznata adresa je vezana za Zvezdu?
      E., moj glodare do jaja… vidim ja da su omadijali cigani fudbalere placizana, pa ne mogu da se sastave.. Ne lupetaj vise ovde, krertencino.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter