5
Domaći fudbal

HAOS: „Delije“ se sukobile s policijom, 45 uhapšenih

Objavljeno: 26.07.16 u 15:52

U bugarskom letovalištu „Sunčani Breg“ policija je zbog napada na turiste i policiju i lomljenja automobila uhapsila 45 navijača Crvene zvezde.

Lokalni mediji javljaju da je javna tužiteljka odmah pokrenula proces protiv izgrednika.

Oko pet sati ujutro u diskoteci „Viking“ izbila je tuča nekoliko ljudi. Policija je odmah stigla na lice mesta, ali tamo je došlo do sukoba i sa njima, pa su dva policajca povređena.

Policija je pokušala da prekine sukobe pucnjima u vazduh, ali je tek tada došlo do eskalacije.

Trenutno je u pritvoru 45 osoba srpske nacionalnosti, njih 16 je identifikovano.

0
0

5 Komentara

  1. 1000 je GROBARA u Poljskoj pratilo voljeni fk, NI JEDAN JEDINI ISPAD, a AV PROSJACI, DILERI I OLOS, SAMO NANOSE STETU I SRAMOTU SRBIJI !!! ODMAH IH DEPORTOVATI U TURSKU, KOD ERDOGANA, UKINUTI IM DVOJNO (Srpsko-tursko) DRZAVLJANSTVO tj. SRPSKO, SAMO IM TURSKO OSTAVITI I DOZIVOTNO IM ZABRANITI ULAZ U SRBIJUUU !!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Otisli da kradu, prose i turistima kofere da nose, al’ ovi vec imaju svoje ganfere, cerga je „JAKA“ po celom svetu..ciganijaaaaaa…ERDOGAN VAS CEKAAAAAA .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  3. A kako znate da su navijaci Zvezde. Zar nije u toku turisticka sezona tamo pa da ima puno Srba. Ili se vodite time da skoro cela Srbija navija za Zvezdu pa su automatski to Zvezdini navijaci ?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter