21
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ALARM U PARTIZANU: U toku hitan sastanak u Humskoj! (VIDEO)

Objavljeno: 25.07.16 u 12:33

Fudbaleri Partizana katastrofalno su otvorili novu sezonu, a posle remija protiv Bačke u Novom Sadu u Humskoj je trenutno u toku sastanak koji će doneti odgovore na mnoga pitanja.

Sprema li se šok-terapija u Partizanu? Ko zna koja po redu. Prošle godine vrlo popularan metod rada Uprave Partizana kada su promenili čak četiri trenera, izgleda da se sprema i posle nove krize koja trese crno-bele.

Ili ne? Odgovor će nam dati sastanak koji je u toku na stadionu u Humskoj, prenosi ‘Mondo’.

Naime, rukovodstvo Partizana i sportski sektor našli su se kako bi razmotrili opcije posle tri meča u novoj sezoni u kojima su crno-beli tri puta remizirali bez datog gola za 300 minuta igre.

Na sve to, najviše boli eliminacija iz Evrope od poljskog Zaglembja posle penal-serije u Lubinu.

Ivan Tomić indirektno je najavio ostavku sinoć posle remija 0:0 protiv Bačke u Novom Sadu, tačnije podnese odgovornost. Da li i ostavku, saznaćemo vrlo brzo.

(Izvor: youtube / Sport Nation)

0
0

21 Komentara

  1. znas li ti nesreco sto ti je robi,koji nikad nista nije lose rekao…jednak kao najveca ti legenda bobek i jos sestorica “ rvata iz tadasnje NDH koji su igrali regularno fudbal u isto vreme par km od jasenovca u kome je brutalno stradao skoro ceo tvoj(valjda) i moj narod
    …vec 45/e god zaigrali za novoosnovani partizan…zaboravicemo i tudjmana i vokrija i prekazija i sve one naknadne srboubice…samo debil ne zna da je krcun usao u zvezdu
    politicki pedesetih god…da je klub potpuno cisto nastao od samih beogradjana nesreco iz zagreba…znas…i imaj u vidu to pre nego sto pomenes apoliticnog coveka koji je vise dao srpskom nego hrvatskom fudbalu…

    0
    0
    Odgovori
  2. Ne znam kako je to sudija bio juce na nasoj strani,crveni sasvim zasluzeno,dosta je vise foliranata i padavicara po nasim terenima,pogledajte nemce,ljudi grizu 90min ne gledaju da li je faul ili nije.to se trazi kod nas a ne manekeni koji padaju posle svakog starta,zuti pa crveni pa da vidimo ko ce da pada a pogotovo da se izlezava po terenu.Sto se Tomica tice treba mu dati sansu,Alex Ferguson je u svojoj prvoj sezoni sa Mancesterom skoro ispao iz lige,sa Bjekovicem na celu Partizana mozda i izraste u pravog trenera.Cao zatucani narode

    0
    0
    Odgovori
    • Zatucani navijacu,upravo je vas Mihajlovic,ubedljivo najveci padavicar i folirant u superligi.bez ozbiljnije konkurencije.Uporedjujes Fergusona sa ovim naduvenkom…dovoljno da te neko posalje na hospitalizaciju kod cika Laze.Ako ne znas kako je sudija bio na vasoj strani,odgledaj snimak tekme,ako se bar malo razumes u fudbal.

      0
      0
      Odgovori
    • Naravno, i onda sudija trwba da sudi podjednako svima, a ne za protivnicki tom crveni, a za isti prekrsaj placizanu nista…

      0
      0
      Odgovori
  3. Ma naravno da je za crveno bijele sahovnicare,i turke delije, sve logicno.Logicno je da polu srbin i zvezdina nogometna legenda Robi, 1997 g. bude odlikovan,od ustaskog zlikovca Franje,koji je svoje ustasko lice pokazao tek pocetkom 70-ih godina. Ali je za crveno bijele sahovnicare ne logicno,da Franjo kao Titov general ,sa do tada cistom generalskom i jugoslovenski orijentisanom karijerom 1958 sa 36 god. preuzme u Partizanu funkciju predsjednika SD-Partizan. Kada je Partizan osnovan 45 godine Franjo je imao tek 23 godine i nem blage veze sa osnivanjem FKP. Ali je zato po crveno bijelim sahovnicarima iz Ljutice Bogdana logicno kada dokazani ustasa Franjo,odlikuje kako ovdje rekose polu srbina Robija,i druge dve nogometne legende Zvezde Gorana,i Tomicu. Polu srbin Robi se eto toboze zbog oca opredijelio da igra za ustasku NDH, sto je logicno,a sto je majka iz Cacka,to nije bitno i nije logicno, jer on nosi ocevo prezime. Jos je po sahovnicarima, logicnije da polu srbin Robi daje donacije i pomaze hrvatskom pucanstvu,koje mu je protjeralo,i poubijalo, majcinu srpsku familiju.
    PS. Thaci nije odlikovao ni Vokrija,a pogotove ne Salju. Jedini odlikovani sportista sa KiM, albanac je kosarkaska legenda CZ. Zufer Avdija.

    0
    0
    Odgovori
    • Pazi, kretenu, neces da skrenes paznju sa raspada tvog malog kluba koji je u toku…Misli o tome da 300 minuta nisu dali gol…Prosinecki ti je kriv, skrndelju jedan fasisticki? Dokle ide ta mrznja i trazenje krivca van pasnjaka? I u jucerasnjoj utakmici protiv Backe ste imali pomoc sudije, koji je dao crveni i produzio utakmicu do zlatnog gola, namestajuci slobodne udarve svakih 30 sekundi. Ali kad ne znate – ne znate…

      0
      0
      Odgovori
  4. @Istina– Da li to pricas o generalu JNA Franji Tudjmanu do 1988 g, ili o ustaskom zlikovcu,Franji Tudjmanu 0d 1989 g. koji je odlikovao,grlio i ljubio zvezdine nogometne legende Roberta Prosineckog,Gorana Jurica,i Tomicu Ivkovica. Zato objasni ovdje o kome Franji pricas,Franji Titovom generalu,ili o ustaskom poglavniku koji je od 1990-1995 godine pobio mnogu, neduznu spsku djecu,zene i starce,protjerao preko 280 000 srba, i popalio im domacinstva,da bi mu za te zasluge zvezdina nogometna legenda Robert Prosinecki,podigao spomenik, kako njemu za zivota tako i palim bojovnicima, zloglasnim ZNGAMA i redarstvenicima,u sred Knina,valjda kao zaslugu,i znak zahvalnosti za silne zlocine koje su ti Franjini,bojovnici i redarstvene snage NDH tu pocinile.A da tragedija bude jos veca zvezdina nogometna legenda ROBI,bio je najveci donator u toj domoljubivoj akciji.

    0
    0
    Odgovori
    • Prosineckom je majka srpkinja a otac hrvat i logicno je sto je izabrao zemlju odakle mu je otac i cije prezime nosi,kad se vec raspala zajednicka drzava.Takodje je logicno da pomogne svojoj zemlji nekom donacijom ali je netacno da je bio najveci donator.Covek nije rekao NIKADA nijednu losu rec protiv srba,sto je takodje logicno jer bi to bilo usmereno protiv polovine svoje rodbine.Ali je zato vas presednik,koji vas je stvorio u Zagrebu,od bivsih igraca NDH,naredjivao ubijanje i proterivanje preko 280 000 srba sa svojih vekovnih ognjista.Nije mu Prosinecki dizao spomenik,vec taj narod,koji je stao iza zlocinca a on je odlikovao uspesne sportiste nove drzave,jer su osvojili 3.mesto na SP,kao sto je i Hasim Taci odlikovao vasu legendu Fadilja Vokrija,mozda i Kujtima Salju.

      0
      0
      Odgovori
  5. Drugovi , neće da moze ovako. Nece slonče u lonče, tako narod kaze. Hocu uz kafu da im uvalim i ventilatore :-))))

    0
    0
    Odgovori
  6. Ko te to ucio da su Bugarcic i Krcun najvece ubica Srba, posto su osnivaci i „oslobodioci“ Beograda, streljali svakog Srbina koji nije bio komunista u ulasku u Beograd. Sram da vas bude bre spimeri jedni.

    0
    0
    Odgovori
  7. Zna se ko je najveci ubica Srba, Franjo Tudjman bivsi predsednik Partizana i to tebe boli muko bolesna i iskompleksirana, Zasto navijaci Partizana uvek moraju da budu ovako bolesni to mi nije jasno?

    0
    0
    Odgovori
  8. Jbt do koske, nindze usle u ustaski klub, mozda da igrate kuci(u zagrebu) bi bilo bolje, cigani preuzeli vlast I na tribini I u klubu, bez te vi u hrvasku lepo I Mirna Backa

    0
    0
    Odgovori
  9. Misko Popovic Fratello, Antara, Mijat, Krstajic..TACKA. Sve ostalo je bacena koske izmedju 2 „zaracena tabora“, a u stvari su i jedni i drugi u sluzbi rezima zla Srbije, koji ih koristi, dok se „MI“ ( „kao“) svadjamo izmedju sebe, crveno zlo TO koristi i „ZIVI“ u MULJU gde najbolje funkcionisu od sramnog krvavog postanja od najvecih ubica Srba, svojih osnivaca bugarcica i Krcuna !!!! Trebaju nam NEZAVISNI i HRABRI LJUDI, koji znaju, umeju i imaju AUTORITET i KONTAKTE PO CELOM SVETU, a to su upravo ovi sto sam ih nabrojao, ONI SU INTERNACIONALA i LEGENDE SVETINJE !!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Заборавио си толину лоповаматеуса и оног што плаћао судије по 10000евра за намештање,а можда би било добро и дуло да прода неку слику да припомогне!!!!

      0
      0
      Odgovori
    • Tesko mu je. Pola uprave mu radi o glavi i podbada igrace. To da su NINDZE usle u klub treba razumetu na pravi nacin, Partizan ce skupo platiti neka skandiranja,

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter