0
Evrokupovi

PAVLOVIĆ NAKON GOLA: Strpljiv i srećan!

Objavljeno: 21.07.16 u 18:11

Andrija Pavlović postigao je gol protiv protiv ekipe Krusejdersa iz Severne Irske, što mu je bio prvenac kako u sezoni, tako i u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

– Presrećan sam. Prvi gol i to u kvalifikacijama za Ligu šampiona! Nadam se da je ovo samo početak. Nigde ne žurim strpljiv sam. Važno mi je što trener ima veliko poverenje u mene, rekao je Pavlović za Sportski žurnal.

Kopenhagen je bio vidno kvalitetniji rival od ekipe iz Severne Irske:

– Odigrali smo odlično oba meča. Imamo odličan tim sa dosta mladih igrača, ali i sa trojicom koji imaju iskustva igranja u evropskim utakmicama i puno nam pomažu. Mislim da imamo kvalitet za elitu, ali ćemo to morati da potvrdimo i na terenu.

Naredni rival je rumunska Astra.

– Velika nepoznanica za sve nas. Još nismo imali prilike da pogledamo neki njihov meč. Kopenhagenu su, ipak, velike ambicije i ime protivnika nije bitno. Naš cilj je da ove godine igramo u Ligi šampiona, dodao je Andrija Pavlović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter