11
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NA PREKRETNICI: Stigla je višemilionska ponuda za Kataija, dok Zvezda sprema astronomski odgovor!

Objavljeno: 21.07.16 u 09:24

Najbolji fudbaler Crvene zvezde nalazi se na prekretnici u svojoj karijeri, jer ga ‘na različite strane’ vuku dve izuzetno zanimljive ponude.

Aleksandar Katai iza sebe ima definitivno najbolju sezonu u karijeri, a u ništa manjem ritmu nije nastavio ni u novoj, gde je u prve dve utakmice protiv Valete demonstrirao da je ubedljivo prva ‘igla u napadu’ Zvezde, i pored mnogih pojačanja koja su ovog leta stigla u Ljutice Bogdana.

U takvim slučajevima srpskog fudbala, sve vrlo brzo stigne na naplatu. Katai je već bio ‘na pola’ da ode iz kluba, odlučeno je da ostane do kraja kvalifikacija, ali bi odmah posle njih, možda čak i posle dvomeča sa Ludogorecom, vrlo lako mogao da ode sa Marakane.

DELIJE ĆE BITI ODUŠEVLJENE: Pogledajte kako izgleda Zvezdin novi dres (FOTO)

Pravo u – Španiju! Prema pisanjima ‘Sporta’, Selta je ozbiljno ‘zagrizla’ za Aleksandra Kataija i na adresu crveno-belih poslala zvaničnu ponudu u iznosu od 3.000.000 evra.

Katai je u Vigu već viđen kao zamena za Nolita koji je za 18.000.000 evra otišao u Mančester siti, kad je već Adem Ljajić odbio Seltu i potpisao za Torino.

NEMOGUĆA MISIJA: Žo bi mogao da dođe u Zvezdu samo ako…

Međutim, i Zvezda ‘konja za trku sprema’, pa se tako navodi da se sprema ponuda za novi ugovor Kataiju, po kom bi crveno-bela ‘desetka’ zarađivala 400.000 evra godišnje.

Time bi postao najplaćeniji fudbaler u klubu i definitivno jedan od najplaćenijih domaćih igrača u poslednjih desetak, pa i više, godina.

 

0
0

11 Komentara

  1. Mislim da treba sačekati da uđu u neko evro takmičanje i da mu se podigne cena i da ga prodaju za najmanje 5 miliona evra +30% od sledećeg transfera!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ponuditi mu novi ugovor i staviti klauzulu da ne moze da ide ispod 5 miliona evra. Ako udjemo u neko evropsko takmicenje skocice mu cena, pa ce ozbiljni timovi grabiti za njega i mora ce da ponude i vise od 5 miliona. Nadam da nece otici pre kraja polusezone, ali to zavisi od toga da li cemo se plasirati u LE.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter