2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SRBIJA OBEĆANA ZEMLJA: Brat Huga Vijere u Superligi Srbije?

Objavljeno: 19.07.16 u 09:09

„Transfer pijaca“ u Srbiji uveliko traje, a na pripremama jednog prvoligaša pojavilo se zanimljivo ime, hoće li se dokazati…

Spartak Ždrepčeva krv se uveliko sprema za početak sezone koja kreće u subotu mečevima prvog kola. Subotičani su u ovom prelaznom roku ostali bez dva veoma važna igrača Stefana Miloševića i Stefana Ilića, nove članove Crvene zvezde. U klub je stigao iskusni štoper Savo Pavićević, a na probi je i veliki broj inostranih igrača. Tu su trojica Ukrajinaca, Kinez, Nigerijac, Rus i Portugalac.

Najviše pažnje privukao je poslednji. Reč je o napadaču Fabiju Vijeri, polubratu špica Crvene zvezde Huga Vijere. On trenira sa ekipom, ali još uvek nije potpisao ugovor.

– Veliki broj igrača je otišao i uspeli smo da ih nadomestimo novim. Pojedini igrači su tu na probi i na njima je da se dokažu. Potrebna su nam pojačanja na još dve pozicije, na sredini terena i u napadu. Nadam se da ćemo ceo posao završiti do početka prvenstva – rekao je trener „golubova“ Andrej Černišov.

Spartak u prvom kolu Superlige Srbije igra u subotu protiv Voždovca u Beogradu.

0
0

2 Komentara

  1. Jako mali broj ljudi zna da je ustvari Fabijo dosao u Suboticu zbog romkinje Gice koja radi na pijaci u Subotici, oni su inace i upoznali dok se gledala sa Fabijom na Chatroullet kada je koristila ukradeni telefon koji je ukrao njen brat Bahrim od jednog dede na pijaci, ali ubrzo je policija pronasla taj taj telefon i prekinuli su svaki kontakt dok se Fabijo nije odlucijo da dojde u Suboticu nadje je i ozeni se njome!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter