9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PRVI MAČIĆI SE U VODU BACAJU: Zvezda ‘klecala’ pred Maltežanima, ali se računa samo pobeda (VIDEO)

Objavljeno: 19.07.16 u 22:24

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona mršavim trijumfom nad Valetom u revanšu na stadionu ‘Rajko Mitić’ – 2:1 (1:1).

Hodala je Zvezda po tankom ledu večeras na stadionu ‘Rajko Mitić’ i igrala se sa živcima navijača, po čijem mišljenju je vrag definitivno odneo šalu. Pokazali su to sredinom drugog poluvremena kada su pošteno izviždali svoje ljubimce, kivni posebno na odbranu, ali i Huga Vijeiru koga nisu poštedeli kada je napustio igru.

DELIJE KORISTE SVAKU PRILIKU: Nova prozivka na račun UEFA (FOTO) (VIDEO)

A kako i ne bi, jer su izabranici Miodraga Božovića večeras prikazali velike boljke, možda čak i još veće nego što je to bi slučaj pre sedam dana na Malti.

I prva prilika koja se ukazala Valeti, bila je iskorišćena. U 10. minutu Karuana je postigao gol posle kornera koji je šokirao sve na stadionu ‘Rajko Mitić’.

(Izvor: youtube / SportNation)

To je bio tek početak problema za odbranu domaćih, jer je Džonatan prvi put pobegao Renduliću i Fibelu u 17. minutu i kada je imao stopostotnu priliku, ali je slabo šutirao pored leve stative gola Kahrimana.

(Izvor: youtube / SportNation)

‘Kazna’ je stigla u 30. minutu, kada je Mičel Donald ‘zategao’ sa preko 20 metara i postigao fenomenalan pogodak od stative gola Valete.

(Izvor: youtube / SportNation)

Na poluvremenu nije bilo previše razloga za zadovoljstvo među ljubiteljima crveno-bele boje, iako je Zvezda imala rezultat za prolaz dalje.

Strahovi su vrlo lako mogli da se obistine u 68. minutu kada je ponovo Džonatan krenuo u solo prodor od gotovo 60 metara, izašao sam ispred golmana Zvezde, ali je još jednom šutirao loše u situaciji kada su svi već videli novi gol u mrežu Kahrimana.

(Izvor: youtube / SportNation)

Kao i posle prvog gola, Valetu je vrlo brzo ponovo stigla kazna, ovog puta preko Aleksandra Kataija, koji je u trenucima dok je Predrag Sikimić bio na zemlji, a Zvezda imala igrača manje, postigao gol za olakšanje Delija, kako na stadionu, tako i onih koji su ostali pored malih ekrana.

(Izvor: youtube / SportNation)

Katai je i večeras bio najagilniji u redovima crveno-belih, te je do kraja imao još par pokušaja, ali je golman Valete bio sigurniji nego u 77. minutu, kada je, što je najbitnije, Katai bio uspešniji.

Crvena zvezda je tako ostvarila plasman u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, ali i obezbedila još najmanje četiri evropske utakmice.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Crvena zvezda – Valeta 2:1 (1:1)
(Donald 30, Katai 77 – Karuana 10)

Stadion: Crvena zvezda
Sudija: Tore Hansen (Norveška)

Crvena zvezda (4-2-3-1): Kahriman – Cvetković, Fibel, Rendulić, Ibanjez – Le Talek, Donald – Mouče (od 65. Srnić), Kanga (od 86. Ruiz), Katai – Vijeira (od 71. Sikimić).

Valeta (4-2-3-1): Bartolo – Borg, Karuana, Kruz, Azopardi (od 79. Umeh) – Pina, Brifa (od 90+3. Kremona) – Romeu (od 72. Santijago), Benitez, Aguire- Misfud.

[/stextbox]

 

0
0

9 Komentara

  1. SRECA ZA ZVEZDU – najoblji strelac La Valete povredjen , kapiten morao da radi drugu smenu pa nije dosao a oba stopera radila duplu smenu da bi dolsi na utakmicu. Sta zna LA Valeta ko je Vucic?

    0
    0
    Odgovori
    • Pogodio si samo sa svojim nikom jer je svaki tvoj komentar bez istine.Ali sta da radis,izgleda da je onaj SHAMROCK sila,ostavio dalekosezne posledice po tebe i ostale tvoje istomisljenike.Na tvoju zalost,njima su tada dosli svi majstori i sluzbenici jer su im poslodavci omogucili slobodne dane.Elektricari su sisli sa bandere,konobari izasli iz kafana i pabova,postari ostavili torbe,frizeri makaze,panduri unimoforme,recepcioneri hotele…to je istina a Maltezani su imali pola tima stranaca,koji su profesionalci.

      0
      0
      Odgovori
  2. Sta reci a ne zaplakati…spremni igraci su na klupi ili cak na tribinama a oni koji nisu potrcali citavo leto,igraju u prvom sastavu ili ulaze sa klupe.Ne igraju imena ili pare za koje su dosli,vec spremni igraci,puni snage i zelje da se bore za dres koji vole.Dzaba skandiranje,ajmo,adje,svi u napad,kad vise od pola tima to ne razume i ne zna sta znaci.Sa ovakvom igom ce nas demolirati Bugari.Imamo dva zadnja vezna a Kanga se vraca po loptu i sudara sa Le Talekom,lopte su ili preslabe ili prjake,prilikom dodavanja,nema tecnosti,nema ritma a Hugo udara pete kad ne treba,sutira kad bi trebao asistirati pa promasi prazan gol i sam padne 10-tak puta.Stopere ne pominjati vise jer su zalosni.Probaj,Grofe sa Le Talekom na stoperu a na njegovo mesto pod obavezno Plavsica da stavis jer je jedini igrac koji moze da promeni ritam i digne tim.Pravi mesto za Poletanovica a Srnic mora da igra protiv Bugara,kao sto mora da se umre.Postavi odbranu,na 20 metara od gola,da nas ne pretrcavaju njihovi brzanci i nesto priblizno bunkeru a Srnic,Katai i Plavsic,ako ga pustis,moraju da probiju bar jednom njihovu,takodje losu odbranu.

    0
    0
    Odgovori
  3. Podigni RUČNU sa strancima vreme je za Ristića,Plavšića,Babunskog pomešaj karte na novo ne valja ovo mnogo smo statični i neuigrani….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter