4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ODLOŽENO: Evo kada se igra revanš meč Zaglembje – Partizan…

Objavljeno: 19.07.16 u 12:08

Revanš meč drugog kola kvalfikacija za Ligu Evrope između Zaglembja i Partizana pomeren je i neće se igrati u prvobitno zakazanom terminu.

Umesto u 19.45 utakmica je pomerena za 21.05. Tako će crno-beli u četvrtak u Poljskoj sat i po vremena kasnije nego što je to bilo predviđeno. Razlog pomeranja utakmice nije poznat.

Podsetimo, Partizan i Zaglembje su u Beogradu igrali nerešeno 0:0. Diretan prenos utakmice iz Poljske obezbedila je ArenaSport. Samo ne od 19.45, već od 21.05.

0
0

4 Komentara

  1. Upravu si samo cekaju kada ce da nas ocrne ja vise neznam sta da kazem znam da je telegraf ciganski za vas se nisam nadao.Sta mislite da je partizan juce sa onim amaterima onako odigrao imali su srece garagani mogli su maltezani bar tri gola da im daju tri zcera su cista promasili .Kakav bih naslov bio u novinama da je partizan tako odigrao nemogu ni da zamislim .

    0
    0
    Odgovori
    • Izaberi tačan odgovor, muko moja:

      1. ja sam nepismen.
      2. ja sam ne pismen.
      3. ja sam nepis – men.

      Duplo je jača Zvezda ove godine od Partizana, niste vi ni svesni, kukaćete čak i za prošlom sezonom, xaxa. Ima dana i za Evropu, samo polako, potrebno je vreme da se se vrati u život onoliki klub za čije je sistematsko i bezdušno čerupanje odgovoran i Partizan, između ostalih.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter