2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TRANSFERI U SRBIJI: Vraća se napadač kom su se Delije smejale, Borac dobro pazario

Objavljeno: 18.07.16 u 10:44

Do početka Superlige Srbije ostalo je još četiri dana, a klubovi su počeli da se zahuktavaju u letnjoj pijaci.

Sa ekipom Javora neće biti šale. Posle Borislava Terzića (Voždovac), Miloša Karišika (Slovan) i Andreasa Vlakomitrasa (AEK), tim iz Ivanjice vraća dva bivša napadača Crvene zvezde. Reč je o igračima koji su u tabor crveno-belih prešli upravo iz Javora, Milošu Trifunoviću i Ifeaniju Onjilu. Trifunović se u Ivanjicu vraća posle raskida ugovora sa Ordabasijem, dok je Onjilo ostao „bez posla“ u Saudiskoj Arabiji.

Najveće pojačanje doveo je Broac iz Čačka. Naime, bivši reprezentativni golman Branimir Aleksić potpisao je ugovor sa „zebrama“. U grad kraj Zapadne Morave stigli su još Zoćević, Kočović, Mirosavljević, Sajčić, Kenedi Asamoa i Kostić.

Rad je pred lepom zaradom novca, pošto je Groningen zainteresovan za štopera Nikolu Maraša. Cena nije poznata, ali su „građevinari“ zainteresovani za posao. Rad je do sada u prelznom roku doveo dva iskusna pojačanja Nikolu Drinčića i Miljana Mrdakovića.

0
0

2 Komentara

  1. Uzeti za Marasa par miliona evra, i uz neke dobre procente od naredne prodaje i da nas Bog vidi! Zatim dovesti neka dva iskusna stopera i laganica, pa u prvih pet klackalica.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter