1
Domaći fudbal

CRNO-BELA ZAHVALNICA: Neočekivano ime junak crno-belih

Objavljeno: 18.07.16 u 15:43

FK Partizan je saopštenjem istakao zahvalnost zbog pomoći, a ime koje su posebno može biti okarakterisano kao iznenađujuće.

Saopštenje Partizana prenosimo u celosti i bez izmena:

„Fudbalski klub Partizan je u obavezi da u narednom periodu sprovede neophodne i obimne radove na rekonstrukciji određenih delova objekta stadiona ”Partizan”, a u skladu sa najvišim kriterijumima UEFA, u cilju nesmetanog odigravanja utakmica pod okriljem takmičenja UEFA.

Nakon redovne inspekcije komisije UEFA u aprilu, FK Partizan je preuzeo obavezu da započne pripreme za neophodnu rekonstrukciju delova stadiona kako bi isti bio prilagođen najvišim standardima UEFA za odigravanje evropskih utakmica. Kako se radi o obimnim radovima, koji iziskuju velika finansijska sredstva, FK Partizan se obratio za pomoć Fudbalskom savezu Srbije u cilju pružanja finansijske pomoći za realizaciju dogovorenog plana rekonstrukcije.

FK Partizan ovim putem obaveštava javnost da je Fudbalski savez Srbije, na čelu sa predsednikom g. Slavišom Kokezom, u vidu finansijske pomoći izašao u susret molbi FK Partizan i pomogao realizaciju plana rekonstrukcije delova stadiona ”Partizan”. FK Partizan upućuje izraze zahvalnosti rukovodstvu Fudbalskog saveza Srbije, na izraženom razumevanju i pomoći, kako bi FK Partizan mogao nesmetano nastaviti takmičenje u kvalifikacijama za plasman u Ligu Evrope.“

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter