0
Evropske lige

URNEBESNI FRANČESKO TOTI: Ko se boji žaba, u čemu spava i Gjomber kao potpuni hit priprema! (VIDEO)

Objavljeno: 17.07.16 u 11:37

Video u kom Toti pušta snimak jedne od ‘šala’ sa priprema Rome za sledeću sezonu nas je pošteno nasmejao, kao i navijače ‘vučice’. Verujemo da će i vas.

Legendarni kapiten Rome Frančesko Toti otkrio je mnogo zanimljivih stvari u razgovoru sa navijačima i odgovarajući na njihova pitanja putem društvenih mreža.

Potvrdio je da će Roma biti njegov jedini tim u karijeri, jer je tu odrastao i proveo ceo život. Svestan je da će Roma teško i ove godine do titule pored Juventusa, a otkrio je i nekoliko zanimljivih anegdota iz svoje karijere.

– Najbolja šala koju smo imali bila je sa Filipeom Meksesom. On se plašio žaba, jedne noći smo se u 11 sati ušunjali u njegovu sobu i ostavili jednu. Kada je ušao poludeo je, hteo je da iskoči kroz prozor – ispričao je Toti.

Jedno od pitanja navijača bilo je i kako je Toti odeven dok spava noću. Nije uopšte obučen.

– Spavam go. Volim da budem svež ujutru. Potrebno je vreme da se probudim. Ne mogu da podnesem pidžamu, čak ni majicu – odgovorio je Toti, verovatno na radost ženskog dela publike.

Toti tetovaza

Nama najzanimljiviji deo bio je kada je Toti pričao najsvežiju anegdotu sa priprema ‘vučice’. U Romu je nedavno stigao Slovenac Norber Gjomber, koji je odmah naišao na ‘vreo’ doček svojih saigrača Kevina Strotmana i Vasilisa Torosidisa.

Naime, njih dvojica ‘provalila’ su da se prezime novajlije idealno slaže uz tekst popularne pesme ‘YMCA’ od grupe ‘Viliž pipl’, što itekako nervira Slovenca.

– Norber je u depresiji. Nije to očekivao, a Vasilis Torosidis ga zeza više od svih. Pesma se čuje ujutru, popodne, uveče, on više ne može da izdrži. Poludeće! Mislite da se šalim, ali pustiću vam da čujete – rekao je Toti i na svom telefonu pustio snimak dvojice saigrača koji pevaju ‘Gjomber’ i samo po zvuku, deluju urnebesno, ali i iritirajuće.

Verujemo kako je Gjomberu, ali smo se ipak pošteno nasmejali. Pogledajte:

(Izvor: youtube / CorriereGiallorossoTV)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter