9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TERZIĆ IZNENADIO ZVEZDAŠE: Kako je ugašen ‘požar’ na Marakani?

Objavljeno: 17.07.16 u 13:57

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić otkrio je ko je najzaslužniji za problem koji je neočekivano ispao oko finansijskog monitoringa UEFA.

– Veliku zahvalnost za nesebičnu pomoć u rešavanju problema vezanih za uspešan prolazak kvartalnog monitoringa UEFA dugujemo našim bivšim igračima, poveriocima, kompanijama ‘Auto Čačak’ i ‘Dajrekt medija’, a posebno Fudbalskom savezu Srbije i predsedniku Slaviši Kokezi, rekao je Terzić agenciji Tanjug.

Podsećamo, crveno-beli su se našli u problemu kada je Sportsko društvo potrošilo novac koji je fudbalski klub dobio od Gasproma, a koji je bio namenjen za prolazak još jedne finansijske kontrole vezane za licencu za igranje evrotakmičenja.

NIKOLA MAKSIMOVIĆ: Nema potrebe za izvrtanjem reči, nisam mislio na Jankovića, već…

0
0

9 Komentara

  1. Zna se koji je klub ponos srpstva,,,,tako hoćemo tako i možemo,,,ostali neka crknu od muke ako im se to nesvidja,,,

    0
    0
    Odgovori
  2. јел неко од вас паметњаковића у управи звезде кад све тако добро знате?!јел знате шта се дешава у вашем дворишту?Ови нши све што раде објављују,или бар већину ствари.Ко је вама стоко пунио буџет, последњих 15година?Е па пун ми је курац вас „поштених“,сад кад се курац више не диже,ај сад мало да се бавимо поштењем.
    Гледајте ви ваше двориште,а нас ЦИГАНЕ пустите да на миру верујемо нашим лоповима

    0
    0
    Odgovori
  3. SVE JE ISTO, „SAMO NJEGA NEMA“…Tako se i Toletu „zahvaljivao“ i onda mu zabijao „noz u ledja’, Ganferska posla, ko tebe ‘lebom, ti njega kamenom. A RAD ORGANa ne spominje……..CUDNO, kada se zna….

    0
    0
    Odgovori
  4. Dosadni ste sa ovakvim lazima o zvezdi.
    Svi mi dobro znamo da zvezda duguje duplo vise od 50mil.€, ali takodje je celoj Srbiji jasno da, kada bi zvezda dugovala i milijardu evra, ponovo ne bi imala nikakvih problema.
    Ponovo ce „narod srbije“(politicko-mafijaski olos) sagraditi zvezdi novi stadion „vratiti dug“…

    0
    0
    Odgovori
    • Ma kakvi, drzava digla kod MMF-a kredit 300 miliona da otplati zvedin dug, da joj napravi novi stadion bolji od Reala i jedno 50 miliona dala dzeparza zvezdi nek ima za trošiti, vi to ne znate niste u državnom vrhu, al pitajte baba Vangu ona zna..

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter