3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

IVICA ILIEV: ‘Licemer’ može slobodno da ide!

Objavljeno: 17.07.16 u 22:52

Ivica Iliev razočaran je potezom fudbalera Partizana, ali mu je poručio da može da spakuje kofer i da ide.

Ivan Bandalovski nezadovoljan statusaom u timu oldučio je da od uprave zatraži da ga pusti da napusti ekipu. To je za Novosti istakao sportski direktor Ivica Iliev.

– Ne verujem da po pitanju statusa Ivana Bandalovskog više bilo šta može da se promeni. Njegova želja da ode je kulminirala tokom utakmice sa Zaglebjem, kada je sedeo na klupi. Ne bih da pričam o detaljima, jer nisam bio prisutan kada se to dešavalo, ali je jasno da kod igrača postoji nezadovoljstvo – rekao je Ivica Iliev.

Sportski direktor Partizana je istakao da je potez Ivana Bandalovskog licemaran, jer se na društvenim mrežama zaklinje u Partizan, a sada radi protiv kluba.

– Pre pet, šest dana smo u klubu imali novi razgovor sa njim na temu statusa, a tada se pojavio sa potpuno drugim zahtevom u odnosu na raniji dogovor da mu izađemo u susret i pustimo ga čak i uz manje obeštećenje. Jedno je pričati da voliš klub i pisati svašta na društvenim mrežama, a nešto sasvim drugo su dela. Ovo što je on uradio je licemerno.

PRVI KOJI ĆE NAPUSTITI HUMSKU: Bugarin traži da ode iz Partizana!

Ivica Iliev je podsetio da je Bugarin na proleće odigrao skoro svaki meč dok je Miroslav Vulićević sedeo na klupi, ćutao i trenirao.

– Tada je Vulićević bio na klupi i nijednom se nije pobunio, digao glas, tražio bilo kakvo objašnjenje. Imajući u vidu njegovu karijeru i autoritet koji uživa svakako je Vulićević imao mnogo više razloga da se žali, a nikada to nije uradio – rekao je Iliev.

Sportski direktor Partizana je rekao da negativna atmosfera oko „slučaja Bandalovski“ neće uticati na ekipu i da se u Poljsku ide po pobedu.

BRZ ODLAZAK IZ HUMSKE: Fudbaler Partizana karijeru nastavlja u Tuzli

– Ma kakvi, sve ostaje isto, niko od igrača sigurno ne podržava njegov potez. Idemo u Poljsku sa optimizmom na maksimumu. Idemo da eliminišemo Zaglebje – samouvereno je završio Iliev.

0
0

3 Komentara

  1. Toliko o tome koliko je ovo mali klub i tome da ga navijaci iz crveno-belog komsiluka koji nisu uradili UPPR uopste ne prate.Mrznja je bolest.

    0
    0
    Odgovori
  2. To je ta velika ljubav igracha prema malom klubu u koju se kunu narikache sa juga!!! Ili sa ladU??? Xaxaxaxaxaxaxa

    0
    0
    Odgovori
  3. Odavno u propalom klubu više nije isto,,,a tek sada kad vas poljaci izbace shvatiti će te kakva su vam ekstra neviđena pojačanja doveli,,,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter