8
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

ELEGANCIJA: Fudbaleri Partizana dobili odela za Evropu (FOTOGALERIJA)

Objavljeno: 17.07.16 u 12:21

Odelo možda ne čini čoveka, ali je sa njim sve izgleda mnogo lepše.

FK Partizan je potpisao sponzorski ugovor o saradnji sa modnom kućom Mona,  koja će u narednih godinu dana brinuti o izgledu prvotimaca Partizana tokom svečanosti i društvenih događanja, koji podrazumevaju biznis-elegant dress code.

Fudbaleri Partizana nosiće odela šivena po meri iz kolekcije Mona Man , kao i košulje, kravate i kožnu galanteriju odnosno kaiševe poznate modne kuće.

mona_6
FOTO: FK Partizan

Prva odela rađena po meri su isporučena, a igrači i stručni štab trebalo bi premijerno da ih  nose već tokom odlaska na revanš utakmicu drugog kola kvalifikacija za LE.

U međuvremenu radilo se na poslednjim prepravkama, koje se podrazumevaju kada se odela rade po meri.

mona_3
FOTO: FK Partizan

Pored odela, igrači će nositi i kožne italijanske cipele iz kolekcije Philip Zepter.

0
0

8 Komentara

  1. verovatno se spremaju za backu posto iz evrope sa ovakvim pojacanjima sigurno ispadamo, jos oterali bandalovskog koji je hiljadu puta bolji bek od vulicevica, secam se da su moreiru tako sutnuli zbog deda ilica

    0
    0
    Odgovori
  2. Sada ste i zvanicno postali manekeni! Nisam ja ni pogresio kada sam vas ranije zvao manekencicica i sitnim fudbalercicima, jer daleko ste vi od ozbiljnog fudbala, ni do lige Malte niste joj ravni.

    0
    0
    Odgovori
  3. LAKO je, a i lepo GOSPODU obuci, al’ sta reci za i kako sek. masu „obuci“, kada su navikli na putnjicu i da goli i bosi „setaju“ po MANEKENSKOJ „PISTI“ KANALIZACIJE iz GANCIMALE „OGRNUTI“ CRVENO-BELIM SALOM .. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  4. LAKO je, a i lepo GOSPODU obuci, al’ sta reci za i kako sek. masu „obuci“, kada su navikli na putnjicu i da goli i bosi „setaju“ po MANEKENSKOJ „PISTI“ KANALIZACIJE iz GANCIMALE.. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter